МіжсезонняНовиниТоп

“Прикарпаття” провело два спаринги з аматорськими колективами



В рамках підготовки до весняної частини сезону 27 лютого “Прикарпаття” провело одразу два контрольні поєдинки. Підопічні Руслана Мостового вирушили до Львова, де зіграли з любительськими командами – учасниками цьогорічного чемпіонату України серед аматорів. Матчі відбулися на стадіоні зі штучним покриттям “Школяр”.

У першому суботньому спарингу івано-франківці поступилися “Карпатам”, які очолює Андрій Тлумак. Обидва голи були забиті до перерви: на 29-й хвилині Малецький відкрив рахунок, а наприкінці тайму гості пропустили вдруге після удару Богача. У підсумку, 2:0 перемога львівських аматорів.

Контрольний матч

«Карпати» (Львів) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 2:0 (2:0)

ГолиМалецький (26), Богач (40)

"Прикарпаття" провело два спаринги з аматорськими колективами 2
“Юність” – “Прикарпаття” (фото ФК “Прикарпаття)

Згодом вже іншим складом “Прикарпаття” протистояло триразовому чемпіону Львівщини і нинішньому лідеру Групи 1 чемпіонату ААФУ – “Юності” з Верхньої/Нижньої Білки. Вже на 9-й хвилині Панасюк реалізував 11-метровий і відкрив лік забитим м’ячам. До перерви гості мали кілька нагод відзначитись, але це їм вдалось зробити лише на початку другого тайму. На 49-й хвилині Пархуць зрівняв рахунок, після чого більше забитих м’ячів не було – 1:1.

Контрольний матч

«Юність» (Верхня/Нижня Білка) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 1:1 (1:0)

ГолиПанасюк (9, пен.) – Пархуць (49)

Наступного тижня тренерський штаб “Прикарпаття” запланував ще кілька контрольних матчів, однак суперники, місце проведення і час початку матчів поки погоджуються.

ФК “Прикарпаття”

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!