НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

«Орли» поступаються «Оболоні»



Прикарпаття мало шанс обійти Оболонь у турнірній таблиці. Для цього господарі повинні були перемагати. Безпрограшна домашня серія підопічних Рипана тривала у чемпіонаті чотири гри: три перемоги та нічия. Прикарпаття з 22 серпня на своєму полі більше одного гола за матч у Першій лізі не пропускало. Безнічийна серія Оболоні триває у чемпіонаті вісім ігор: по чотири перемоги та поразки.

На початку зустрічі команди придивлялися одна до одної. Було багато боротьби у центрі поля, але без гольових моментів. На 13-й хвилині господарі залишились у меншості. Писко збив Батальського, який виривався віч-на-віч – це видалення. А потім Матяж зі штрафного завдав першого удару у ворота.

У більшості гості додали в активності, але роботи у Піцана не було. Підопічні Іващенка грали досить одноманітно. Перший тайм завершився без голів, проте невдовзі після перерви кияни порадували своїх уболівальників. На 52-й хвилині Оболонь досягла свого. Слободян навісив із флангу, а Суханов головою пробив у кут – 0:1.

Менш як за десять хвилин гості забили другий м’яч. Після подачі з кутового Безуглий скинув, а Батальський забив у порожні ворота – 0:2. Коли на 74-й хвилині Бородай отримав другу жовту. Однак навіть у рівних складах забити бодай гол престижу господарі не змогли. У підсумку матч завершився впевненою перемогою киян. Оболонь закріпилася у зоні плей-офф УПЛ, хоча останні матчі її там похитнули.

Sport Arena

Чемпіонат України. Перша ліга. 19 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Оболонь» (Київ) – 0:2 (0:0)

Голи: Суханов (53), Батальський (61).

Прикарпаття: Піцан, Писко, Француз, Матушевський (Сікач, 84), Лень, Семотюк (Геник, 90+1), Воробчак, Рудюк (Пастух, 57), Цюцюра (Горбаченко, 75), Сондей, Барчук (Кузьмин, 65).

Оболонь: Литвиненко, Безуглий, Бородай, Лукьянчук, Осман, Матяж, Лобов, Мединський (Олійник, 90), Слободян (Покотилюк, 90), Суханов (Прокопенко, 69), Батальський (Щебетун, 75).

Попередження: Рудюк (43), Семотюк (54), Матушевський (81) –

Вилучення: Писко (13, позбавлення суперника очевидної можливості забити м’яч) – Бородай (74, друге попередження).

21 листопада 2021 року. 14:15. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. 1000 глядачів. +13 С.

Арбітр: І.Пасхал (Херсон). Асистенти арбітра: М.Чертоляс (Херсон), С.Марулін (Нова Каховка).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: В.Александренко (Вінниця).

Фото ФК “Прикарпаття”

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!