МіжсезонняНовиниТоп

КРИВБАС – КАРПАТИ Г – 3:1. Товариський матч



«Карпати» Галич-Бурштин провели перший спаринг-матч на турецькому зборі. Суперник галичан – криворізький «Кривбас», який впевнено переграв одного з лідерів групи А Другої ліги.

На 10 хвилині мав стовідсотковий шанс відкривати рахунок майбутній герой зустрічі Черній, але програв дуель Лтайфу, вийшовши один на один. Через 10 хвилин Берко стріляв з лінії карного майданчика, то воротар знову відвів загрозу від своїх воріт.

«Карпати» відповіли небезпечним ударом зі стандарту Страшкевича у середині тайму, коли м’яч, зрикошетив від когось з гравців, та мало не дезорієнтував Злотаря, та Кирило зіграв дуже надійно. Непоганий шанс забити мав також Дедяєв, та з перспективного стандарту пробив у кіпера.

«Кривбас» продовжував атакувати, й на 38 хвилині вже Мішуренко після навісу Дедяєва непогано бив з другого поверху, але влучив у стійку. Забив після кутового Попчук, але миттю раніше арбітр зафіксував фол у нападі Чернія.

І все ж таки «Кривбас» зумів піти на перерву, ведучи у рахунку. Активного 17-річного Ніколашина, який вперше вийшов у старті, збили у карному майданчику. Пенальті чітко реалізував Мішуренко, сильно пробивши під поперечину – 1:0.

На початку другого тайму вже з Берко галичани обійшлися не по правилам у власному штрафному, й до 11-метрової позначки підійшов Черній. Костянтин пробив у правий від себе кут, воротар стрибнув у протилежний – 2:0. «Карпати» грали на контратаках, й після одної з таких один гол відіграли.

Худобяк замкнув чи то удар, чи то простріл партнера – 2:1. У кінцівці «Кривбас» забив третій гол після подачі з кута поля Берко, та удару головою Чернія – дубль – 3:1. Супершанси зробити рахунок великим мали Мішуренко, який стріляв впритул, але влучив у кіпера, й Берко після ідеального навісу Козака розстрілявший поперечину.

КРИВБАС - КАРПАТИ Г - 3:1. Товариський матч 2

Контрольний матч. Белек, Туреччина. Limak Arcadia Sport Resort. 26 лютого 2021, 11:00 (за київським часом).

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Карпати» (Галич-Бурштин) – 3:1 (1:0)

Голи: Олександр Мішуренко, 45 (1:0). Костянтин Черній, 50 (2:0). Ігор Худобяк, 67 (2:1). Костянтин Черній, 83 (3:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Кирило Злотар (Богдан Левічев, 69) – Богдан Сокол, Андрій Григорик (к), Гліб Попчук, Андрій Дедяєв – Віктор Берко, В’ячеслав Рябов, Артур Карноза (Сергій Матко, 75), Євген Ніколашин, Олександр Мішуренко (Іван Козак, 60) – Костянтин Черній.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Карпати» (Галич-Бурштин) (стартовий склад): Дані Лтайф Дані, Ігор Поручинський, Віктор Хомченко, Роман Никитюк, Олег Матушевський, Назар Вербний (к), Вадим Страшкевич, Роман Лебедь, Ярослав Деда, Ігор Нагорний, Вадим Семчук.

Головний тренер: Роман Гнатів.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!