Городенківський р-нКоломийський р-нНовиниРайони

Городенківська РФФ долучається до створення Коломийської районної асоціації футболу.



18 лютого в м. Городенка в адміністративному приміщенні Городенківської ДЮСШ, за присутності першого заступника голови ГС “ІФАФ” Тараса Клима та заступника голови, виконавчого директора ГС “ІФАФ” Василя Сікори, відбулось позачергове засідання Виконавчого комітету Городенківської районної федерації футболу.

Основним питанням порядку денного, яке було запропоновано присутнім, була участь делегатів від Городенківської РФФ в Установчих зборах майбутньої Коломийської районної асоціації футболу.

Зокрема, члени Виконкому прийняли рішення виступити засновником Коломийської районної асоціації футболу та обрали делегатів для участі в Установчих зборах. Також було підтримано рішення висунути кандидатуру Тараса Яворського на посаду голови Коломийської районної асоціації футболу.

Важливо відзначити також і той факт, що в ході візиту керівництво ГС “ІФАФ” провело зустрічі із головами Городенківської та Чернелицької територіальних громад.

Перед засіданням Виконкому медаль “За заслуги” Івано-Франківської обласної асоціації футболу з рук першого заступника голови ІФАФ Тараса Клима була вручена члену Виконкому Городенківської РФФ Степану Никифоруку.

ІФАФ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!