Богородчанський р-нІвано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківська міська і Богородчанська районна федерації почали процес створення Івано-Франківської районної асоціації футболу



15 та 16 лютого в м. Івано-Франківську та селищі Богородчани відбулись позачергові засідання Виконавчих комітетів відповідно Івано-Франківської міської федерації футболу та Богородчанської районної федерації футболу.

Основним питанням порядку денного, яке було запропоновано присутнім на вказаних вище заходах, була участь делегатів від їхніх організацій в Установчих зборах Івано-Франківської районної асоціації футболу.

Івано-Франківська міська і Богородчанська районна федерації почали процес створення Івано-Франківської районної асоціації футболу 2
фото ІФАФ

Зауважимо, що у зв’язку із змінами адміністративно-територіального устрою в області зазнає змін і футбольне господарство краю. Вже зовсім скоро на території Івано-Франківської області буде утворено 6 районних асоціацій футболу, а саме: Івано-Франківська, Калуська, Коломийська, Надвірнянська, Косівська та Верховинська. Згідно рішення Виконавчого комітету обласної асоціації футболу нині діючим районним та міським федераціям футболу області рекомендовано виступити засновниками новоутворених асоціацій.

Зокрема, Івано-Франківська міська федерація футболу прийняла рішення виступити засновником Івано-Франківської районної асоціації футболу та обрала делегатів для участі в Установчих зборах.

Таке ж рішення було прийняте і на засіданні Виконкому Богородчанської районної асоціації футболу. Приємно відзначити також той факт, що перед засіданням Виконкому медаль “За заслуги” Івано-Франківської обласної асоціації футболу з рук першого заступника голови ІФАФ Тараса Клима була вручена колишньому голові Богородчанської РФФ, діючому арбітру Богородчанської РФФ та члену Виконкому БРФФ Михайлу Возному.

Члени Виконкому, як Івано-Франківської міської, так і Богородчанської районної федерацій футболу, висунули кандидатуру Федоріва Віталія Васильовича на посаду голови Івано-Франківської районної асоціації футболу.

ІФАФ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!