Богородчанський р-нНовиниРайони

Богородчанський р-н: «Саджава» розгромила суперника, камбек «Підгір’я», результати 9-го туру



Очоливши в минулому турі чемпіонат району «Саджава» впевнено провела вчорашній поєдинок, розгромивши «Гуту-Богрівку» з рахунком 6:1. Практично всі голи команди забили в першій половині гри. Вже на 3-й хвилині Іван Загірняк відкрив рахунок, чим приголомшив суперника та заклав фундамент до подальшого розгрому гостей. Ще до перерви дублями відзначились Тарас Завадський та Андрій Мороз, на що суперник відповів голом від Павла Наумова. Зробивши справу у першій половині гри команда Саджави поставила крапку у побитті «Гути-Богрівки» на 80-й хвилині, голом відзначився Сергій Криховський – 6:1.

Стратегічно важливий поєдинок у боротьбу за чемпіонство відбувся між «Підгір’ям» і «Старунею». Перед 9-м туром обидві команди відставали від лідера всього на два залікові бали. «Старуня» граючи на виїзді першою забила у ворота суперника. Швидким голом у ворота «Підгір’я» відзначився Ігор Чередниченко, проте розвинути свою перевагу гості не зуміли. Натомість «Підгір’я» менш як за 10 хвилин відігралися завдяки голу Івана Мацюка, а в кінці першого тайму Ігор Савчук вивів господарів вперед. У другому таймі «Підгір’я» втримало свою перевагу, довівши гру до переможного 2:1, і саме вони залишаються найбільшою загрозою для «Саджави».

Іваниківський «Каменяр» у домашньому поєдинку переграв «Дзвиняч», забивши по голу у кожному з таймів – Дмитро Доцяк відкрив рахунок на 18-й хвилині, а Іван Ганчак в середині другого тайму подвоїв результат – 2:0.

Чемпіонат Богородчанщини, 9 тур, 18 квітня

Саджава — Гута-Богрівка – 6 – 1
Підгір’я — Старуня – 2 – 1
Каменяр — Дзвиняч – 2 – 0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Богородчанського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!