Богородчанський р-нНовиниРайони

Богородчанський р-н: «Підгір’я» йде на зимову перерву в статусі лідера, результати 7-го туру



Двома матчами 7-го туру розпочалось друге коло чемпіонату Богородчанського району. Гра Дзвиняч — Старуня не відбулася, господарям зараховано поразку, а ФК «Старуні» технічну перемогу і +3 залікові очки до скарбнички, які позволили випередити «Каменяра» та піти на довгу перерву на призовому третьому місці.

Команда з Іваниківки опустилася на четверте місце, поступившись вдома у гольовому матчі «Саджаві». А розпочався матч для господарів обнадійливо. В середині першого тайму Віктор Мішко вивів «Каменяр» вперед. Гості відігралися в кінці першого тайму, гол у роздівалку забив Тарас Завадський. В другій половині гри «Саджава» вийшла вперед і зміцнила свою перевагу завдяки результативним діям Віталія Надраги, Тома Русінова і Сергія Криховський. Каменярі відповіли всього двома голами, відзначились Петро Симкович і Андрій Гаргат. 3:4 – «Саджава» перемагає і залишається на другому місці, проте відставання від лідера всього одне очко.

«Підгір’я» у домашньому поєдинку здобуло переконливу перемогу над ФК «Гута-Богрівка». По два голи в кожному з таймів забезпечили господарям перше місце як мінімум до весни. В’ячеслав Мусатюк і Ростислав Ватаманюк відзначилися за «Підгір’я» в першому таймі, а Дмитро Балаш і Михайло Ерназаров довели рахунок до розгромного в другій половині гри – 4:0.

Чемпіонат Богородчанщини, 7 тур, 1 листопада

Дзвиняч — Старуня – -:+
Підгір’я — Гута-Богрівка – 4:0
Каменяр — Саджава – 3:4

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Богородчанського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!