Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області, 6-й тур: «Юність» впевнено в лідерах, Кути крокують слідом



З рахунком 8:3 «Юність» переграла «Обрій»… Ні – це не хокей, а результат одного з матчів 6-го туру футбольної Першості області, котрий пройшов 25 жовтня на теренах Прикарпаття.

Десять хвилин «Обрій» втримав свої ворота недоторканими у виїзній грі у Верхній. На 10-й хвилині Павло Дмитрів вийшовши віч на віч з кіпером чернятинців ударом повз воротаря відкрив лік голам у поєдинку. Невдовзі той же Дмитрів подвоїв рахунок на користь «Юності» залишивши в дурнях Романа Шевчука і воротаря Дмитра Шинкарука заплутавши маневровим рухом спочатку захисника, а потім перекинув м’яч над голкіпером у порожні ворота, котрий вибіг за межі воротарського майданчика. Обоє винуватців у складі гостей відразу після пропущеного голу стали емоційно вияснювати хто саме з них помилився у даній ситуації. На цьому господарі не зупинилися і продовжили розвивати свою перевагу. На перерву команди пішли за рахунку 5:0, а перший гол «Обрій» забив коли горів 7:0 – Іван Никифорук дальнім ударом прошив воротаря «Юності». Загалом другий тайм завершився 3:3 та загальним результатом після фінального свистка 8:3 на користь команди з Верхньої.

На другому місці у турнірній таблиці залишаються «Карпати» Кути. Гостюючи в Тлумачі карпатівці завдали поразки місцевому «Придністров’ю». Тріо Андріїв – Черленяк, Петращук і Ковальчук вирішили долю поєдинку забивши по голу у ворота суперника – 3:0.

Третє і четверте місця розділяють команди з Городенківського району маючи в активі по 11 залікових балів – «Колос Городенківщини» за різницею м’ячів посідає вищу сходинку завдяки розгромній перемозі над болехівськими «Карпатами» 4:1, а «Вербівці» розписали нічию в Бовшеві з місцевою «Касовою» і посідають наразі четверте місце. Результативно провели матч в Заболотові команди «Нептун-Покуття» і коршівський «Сокіл» забивши на двох п’ять голів, проте перемогу святкували гості з рахунком 2:3.

Першість області, 6 тур, 25 жовтня

Хутровик — Карпати СБ – 0:3
Нептун-Покуття — Сокіл – 2:3
Касова — Вербівці – 1:1
Придністров’я — Карпати Кт – 0:3
Юність В — Обрій – 8:3
Колос Городенківщини — Карпати Бл – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!