НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 6-й тур: «Покуття», «Ураган» і «Прикарпаття-Тепловик» втрачають очки



Вчора 25 жовтня відбулися матчі 6-го туру чемпіонату області з футболу. Лідери чемпіонських перегонів понесли втрат залікових очок, окрім долинського колективу.

«Нафтовик» гостюючи в Надвірній зустрівся з місцевим «Бескидом», котрий занадто гостинно прийняв суперника. Вже в дебюті матчу Роман Романюк відкрив рахунок на користь господарів, на що нафтовики відповіли шістьма влучними ударами. В першому таймі Євгеній Петрик зрівняв рахунок, а по перерві підопічні Михайла Басараба розірвали оборонні редути суперника. Дублями відзначились Богдан Гутник та Роман Дяків і ще один м’яч на рахунку Михайла Бабінчука. 1:6 – «Нафтовик» продовжує гонку за суперником.

У центральному матчі туру «Покуття» приймав черніївський «Ураган», який підійшов до звітної гри з п’ятьма перемогами поспіль. 90 хвилин командам не вистачило щоб визначити сильнішого між собою. 0:0 – після фінального свистка головного арбітра Мирослава Липка.

Несподіваний результат зафіксовано у Тюдові. «Сокільське» після чотирьох стартових поразок здобуває другої перемоги в чемпіонаті. Під роздачу потрапив «Прикарпаття-Тепловик». В другій половині першого тайму команди розмінялися влучними ударами. За господарів відзначився Віталій Борсук, а за франківців Андрій Андрейчук зрівняв рахунок. У другому таймі забивали лише гравці «Сокільського». На 49-й хвилині відзначився Володимир Рій, за десять хвилин Петро Шахрай реалізував 11-мертовий удар, а крапку в матчі поставив Ігор Коржук на 84-й хвилиня. 4:1 – впевнена перемога новачка чемпіонату та перша поразка «Прикарпаття-Тепловика».

Дно турнірної таблиці покидає «Турка» здолавши «Пробій» на їхньому полі. На 39-й хвилині після навісу Костянтина Гаврилюка з правого флангу у штрафну городенківської команди перший на м’ячі Любомир Коломийчук, котрий головою замкнув передачу партнера – 0:1. Подвоїли рахунок гості в кінці матчу. Арсен Шевчук з лінії штрафного майданчика більярдним ударом кладе м’яч у кут воріт «Пробою». 0:2 – перша поразка городенківців на власному полі з початку липня.

Чемпіонат області, 6-й тур, 25 жовтня

Пробій — Турка – 0:2
Сокільське — Прикарпаття-Тепловик – 4:1
Покуття — Ураган – 0:0
Бескид — Нафтовик – 1:6
Варатик — Карпати БО – 4 листопада

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!