Друга лігаНовиниЧемпіонат України

Роман ГНАТІВ: «Ми намагалися позбавити «Буковину» її козиря – контролю м’яча»



Матч 8 туру Другої ліги «Карпати» (Галич) – «Буковина» (3:1) прокоментував головний тренер господарів Роман Гнатів.

«Задоволений грою і результатом, тому що суперник складний, на відміну від інших команд намагається грати в футбол, немає примітивізму, і ми до гри серйозно готувалися. Гра вийшла напружена, результат 3:1 не відображає всього, що відбувалось на полі. В принципі хлопці впорались, я задоволений.

Ми намагалися позбавити «Буковину» її козиря – контролю м’яча, зокрема, при виході з оборони в атаку. Перші два голи якраз це і показали, високий пресинг спрацював, відібрали і забили гол. Все одно «Буковині» вдавалося контролювати м’яча, але не систематично. Перед матчем я дивився статистику, згідно з якою чернівецька команда на другому місці після нас за контролем і за кількістю передач. По тому ми і готувалися до цієї гри.

У складі «Буковини» можу виділити Вадима Страшкевича – досвідчений футболіст, це по ньому видно. А загалом команда збалансована».


Матч також прокоментував головний тренер чернівецької команди Степан Маковійчук:

«На початку гри не виконали установку щодо виходу з оборони. Вийшло так, що голкіпер неправильно віддав передачу і це призвело до того, що ми пропустили гол. Пропустили гол і з’явилася невпевненість у нас. Крім того, треба враховувати, що Сивка вийшов на заміну із травмою, Палагнюка не вистачало, Мосіюк травмований, і це все сказалось. У нас не було лівого захисника. Мусили перебудуватись, на цій позиції грав Раулюк, але, на жаль, не виконав те, що треба – в атаку мало підключався і тому ми більше оборонялися. Потім, коли вийшов навіть травмований Сивка, він підсилив гру, забив, пішли на перерву. Але знову ж таки через нашу помилку, втрату м’яча в центрі поля, пропустили гол. І, на жаль, не забили – Сахнюк мав убивчу позицію для того, щоб забити гол, але не забив.

Звичайно, кожна команда переглядає суперника, так само і нас переглядають. «Карпати» знали про наш вихід із оборони, вони перекрили. При виході з оборони ми навантажували тільки правий фланг, відповідно суперник посилив тиск на цей фланг, тому так і сталося».

Нічого, будемо далі працювати, будемо все робити для того, щоб ми вдома здобували очки».

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!