НовиниТопЧУ Аматори

ЮНІСТЬ ВБ – ВАРАТИК – 2:0. «Варатик» у меншості поступається лідеру



Сьогодні, 24 жовтня, на Львівщині відбувся матч 7-го туру чемпіонату України серед аматорських команд, в якому зустрілись поточній лідер з аутсайдером чемпіонату – «Юність» (Верхня/Нижня Білка) приймала коломийський «Варатик».

Гра пройшла за повної переваги господарів, котрі раз за разом загрожували воротам підопічних Андрія Олійника, але реалізація команди з двох Білок дещо підвела. Воротар «Варатика» Михайло Ходорко руками і ногами, виконуючи сейви, рятував свою команду від розгрому. Ще й декілька раз поперечина ставала на бік гостей. «Варатик» виходив у поодинокі контратаки і то переважно без гостроти.

А все розпочалося з вилучення на 15-й хвилині матчу. Після подачі від кутового прапорця у штрафний майданчик коломиян перший на м’ячі гравець «Юності» котрий головою пробив у ствір воріт. Після удару м’яч влучив у руку Павлу Уштану, який стояв на лінії воріт. Арбітр матчу не вагаючись вказав на 11-метрову позначку, а захисника покарав червоною карточкою. Вирок виконав Володимир Гладкий, розвівши воротаря і «круглого» по різних кутах воріт – 1:0.

Другий гол господарі реалізували за п’ять хвилин до завершення поєдинку. Олег Панасюк прямим ударом з штрафної позначки прошив оборонну стінку «Варатика» вколотивши м’яч у сітку воріт Михайла Ходорка. 2:0 – «Юність» на класі здобуває перемогу, а «Варатик» продовжує набиратися досвіду.

Чемпіонат України серед аматорів, Група 1, 7 тур

«Юність» (Верхня/Нижня Білка) – «Варатик» (Коломия) – 2:0 (1:0)

24 жовтня 2020 р. Стадіон «Юність» (Нижня Білка) – 15:00

Голи: Гладкий 16′ (п), Панасюк 86′.

Вилучення: Павло Уштан 15′ («Варатик»).

«Юність» (стартовий склад): Жук, Гаврушко, Шарабура, Білий, Карвацький, Богданов, Гордійчук, Гладкий, Курилишин, Равлик, Панасюк.

«Варатик» (стартовий склад): Ходорко, Блонський, Петро Уштан, Павло Уштан, Стасюк, Левандович, Р. Гаврилюк, І. Гаврилюк, Бабійчук, Крамар, Дишук.

Головний арбітр: Шевчук А.М. (Волинськаобл.),
Асистенти: Волошин В.І. (Ужгород), Кузьмич Я.І. (Волинська обл.),
Четвертий арбітр: Валенко С.А. (Львів),
Спостерігач арбітражу: Дмитрук Я.В. (Рівне).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!