Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

КАРПАТИ Г – БУКОВИНА – 3:1. Підопічні Гнатіва впевнено перемагають



Три очки між суперниками, хоча господарі – четверті, а гості – аж восьмі. Кожна з команд мала в цьому матчі зіграти якнайкраще, бо ціною поєдинку міг бути рішучий ривок у турнірній таблиці. Гості, напевно, знали про небезпеку стартових хвилин і намагалися убезпечити себе від «швидкого голу», але в підсумку в невинній ситуації саме його і отримали. Перепасовку воротаря і захисника гостей брутально перервав Вербний, а скористався плодами його своєчасного перехоплення Андрій Бей – підробив собі під ліву і закрутив у дальню дев’ятку. Це 1:0.

Вкрай невдало зіграла оборона Буковини і при другому голі господарів – через десять хвилин. Мердєєв легко позбавив м’яча суперників далеко на лівому фланзі півзахисту галичан, далі Вербний дуже розважливо відпасував на Козака, і Богдан сильним ударом з правої ноги влучив у правий, ближній для воротаря, нижній кут – 2:0. А після цього засмучення в жорсткому стику ще й травмувався досвідчений і майстровитий півзахисник чернівчан Боровець (обличчя в обличчя з Б. Козаком), так що довелося Маковійчуку проводити заміну до перерви. Але так вже вийшло, що досвідчений Сивка, якого випустили замість травмованого гравця, скоротив відставання в рахунку. Подачу Сахнюка з правого краю він замкнув ударом головою в падінні – 2:1. Це був десь третій серйозний момент Буковини після неточного удару головою від Раулюка та штрафного, який лише чиркнули без акцентованого завершення одразу два гравці чернівчан.

На другий тайм гості зберігали надії на відіграш, от тільки забити вдалося саме галичанам. Після відбору від Козака пішла швидка атака на ворота буковинців. Лях м’яко навісив зліва, Танчин скинув від дальньої штанги і Бей з лівої ноги пальнув в дальню дев’ятку метрів з десяти – 3:1. Такі м’ячі воротарями не беруться. За рахунком підопічні Гнатіва грали добре, цілком могли розвивати успіх, коли розігрували швидкі комбінації з дрібним перепасуванням біля чужих воріт. Але в цілому перевага Карпат вже не ставилося під сумнів. 14 очок набирають Карпати (Галич) – вони зовсім поруч з дуетом Ужгород-Поділля, яких сьогодні випередив Епіцентр, який виграв у Бучі. Ух, гострота в групі лідерів західного дивізіону!

sportarena.com

Чемпіонат України, Друга ліга, 8 тур

Карпати (Галич) – Буковина (Чернівці) – 3:1

Голи: Бей, 15, 63, Б. Козак, 26 – Сивка, 45+3

Карпати (стартовий склад): Вульчин, Сич, Матушевський, Марушка, Лях, Вербний, Б.Козак, Лебідь, Бей, Мердєєв, Верещак. Запасні: Бендер, Кримінський, Антошик, Садоха, Танчин, Сєдов, Томін. Головний тренер: Роман Гнатів.

Буковина (стартовий склад): Фіяло, Гакман, Матвєєнко, Столяр, Раулюк, Орловський, Копитов, Боровець, Страшкевич, О.Рябий, Сахнюк. Запасні: Чернятинський, Мануїла, Квасниця, Мосіюк, Д.Рябий, Сивка. Головний тренер: Степан Маковійчук.

15:30. Бурштин. Стадіон “Енергетик”.
Арбітр: Дмитро Осауленко (Київ)

Попередження: Бей – Сивка, Гакман

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!