Кубок УкраїниНовиниЧемпіонат України

«Прикарпаття» продовжить боротьбу за Кубок України



9 вересня на засіданні КДК УАФ були розглянути питання, що стосувалися подій, які мали місце під час матчів першого попереднього раунду Кубку України поточного сезону.

У матчі «Поділля» – «Прикарпаття», в складі господарів на поле вийшов дискваліфікований захисник Ян Морговський, який був вилучений у матчі минулого розіграшу Кубка України з «Волинню» і не відбув свою дискваліфікацію.

У зв’язку із порушенням ФК «Поділля» Регламенту Кубку України-2020/21 прийнято рішення анулювати результат матчу «Поділля» – «Прикарпаття» (1:1, 8:7 по пенальті). Хмельничан виключено з числа учасників поточного турніру, а до наступного раунду виходить івано-франківський колектив.

Наступного суперника «Прикарпаття» дізнається вже сьогодні під час жеребкування другого попереднього етапу.

Відзначимо, що через складну епідеміологічну ситуацію з COVID-19 та за проханням клубів під час жеребкування, ухвалено рішення використовувати географічний принцип посіву. Серед потенційних суперників підопічних Мостового є першолігові – «Агробізнес» (Волочиськ), «Волинь» (Луцьк), «Нива» (Тернопіль) та команди з Другої ліги – ФК «Ужгород» і «Епіцентр» (Дунаївці).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!