НовиниРайониРожнятівський р-н

“Оболонь” перемагає “Сваричів” за Суперкубок



6 вересня у Нижньому Струтині перед початком матчу за Суперкубок Рожнятівського району відбулось нагородження лауреатів сезону 2019/20 р.р.

У зв’язку з різними карантинними нормами, було прийнято рішення провести церемонію нагородження безпосередньо на футбольному полі, де саме і здобуваються перемоги, медалі та кубки.

Проводили нагородження Василь Рибчак, Сергій Фединяк і Тарас Роман. Спочатку було відзначено арбітрів, які обслуговували матчі Чемпіонату району. Наступним нагородили Марчука Степана, який вкотре здобув звання кращого бомбардира. У цьому сезоні Степан відзначився 30-ма забитими м’ячами.

“Бронзовими” медалями нагородили гравців перегінської “Лімниці”.

За 2-ге місце у Чемпіонаті району пам’ятними нагородами, медалями та кубком було нагороджено гравців брошнівської “Оболоні”. Індивідуальною нагородою відзначили і представника команди – Радиховського Василя.

Другий сезон поспіль Чемпіоном району стала команда ФК Сваричів. Яка і отримала “золоті” медалі, кубок та пам’ятні нагороди. Представник команди – Савчук Юрій.

Одразу після завершення церемонії нагородження розпочався матч за Суперкубок. Уже на 13-ій хвилині матчу брошнівчан вивів уперед влучний удар Барановського Віктора, який як виявилось став і переможним у цьому матчі. Найкращим шансом зрівняти рахунок сваричівці не скористались – Марчук Степан не реалізував одинадцятиметровий удар.

"Оболонь" перемагає "Сваричів" за Суперкубок 2

Кращим гравцем матчу було визнано Гаврилюка Володимира з “Оболоні”. Таким чином “Оболонь” додала до Кубка району та срібних медалей ще і Суперкубок Рожнятівського району 2020 року.

Суперкубок Рожнятівського району

6 вересня, с. Нижній Струтин, стадіон “Чечва”.

ФК “Сваричів” – “Оболонь” (Брошнів) – 0:1 (0:1)

Гол: Барановський Віктор, 13хв

Рожнятівщина футбольна

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!