Городенківський р-нКубок ЧМРОНовиниРайониЧемпіонат області

«Ураган» з Вербівців підсилився перед стартом чвертьфіналу Кубка ЧМРО



Учасник Кубка чемпіонів міст та районів області «Ураган» (Вербівці) підсилився перед матчами ¼ фіналу змагань. За команду із Городенківщини виступатиме досвідчений екс-гравець «Прикарпаття» Ігор Худобяк (на фото), Василь Баланик, який до цього захищав кольори дублерів футзального «Урагану» і Андрій Сировецький.

Ігор Худобяк (05.04.1987) – нападник. Відомий виступами за «Динамо-2» (Київ), ФК «Севастополь», «Геліос» (Харків), «Говерла» (Ужгород) і звісно за рідний «Прикарпаття». За чотири сезони перебування в клубі Худобяк ставав кращим бомбардиром другої ліги, був одним із лідерів команди та відігравав ключову роль у виході «Прикарпаття» до першої української ліги.

Василь Баланик (28.06.1995) – захисник. Перейшов з футзального футболу. Захищав кольори «Урагану», «Епіцентра К10» та «Візи-Вторми», а в попередньому сезоні вже захищав кольори вербівецького колективу.

Андрій Сировецький (15.12.1999) – нападник. Сезон розпочав у «Карпатах» (Брошнів-Осада), в семи зіграних матчах відзначився 4-ма забитими м’ячами.

Нагадаємо, що сьогодні о 18:00 «Ураган» (Вербівці) в 1/4 фіналу Кубка чемпіонів міст та районів області на виїзді зіграють із ФК «Збора» (Калуський р-н).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!