НовиниПерша лігаЧемпіонат України

Павло Дубровець – арбітр матчу «Миколаїв» – «Прикарпаття»



Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 20-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Миколаїв” – “Прикарпаття”, що відбудеться найближчої середи, 24 червня, на Центральному міському стадіоні в полі судитиме житомирський арбітр Павло Дубровець.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 36-річний рефері почав обслуговувати з 2018-го року. У поточному сезоні вже відсудив вісім поєдинків: шість у чемпіонаті, по одному – у Кубку України і Другій лізі. У матчі за участю івано-франківської команди Дубровець працюватиме вчетверте. У квітні 2018-го “Прикарпаття” у гостях виїзді переграло “Львів” (3:1) і вибороло путівку до Першої ліги. А в наступних двох сезонах Команда рідного краю зазнала двох виїзних поразок – з “Авангардом” (1:3) і “Балканами” (0:2).

Цей арбітр з Житомира працював одразу на п’яти поєдинках “Миколаєва”, чотири з яких завершилися внічию: вдома – з “Сумами” (1:1), “Гірником-Спорт” (0:0), “Чорноморцем” (0:0) і на виїзді з “Металістом 1925” (0:0). І лише у Кубку України “корабели” відсвяткували гостьову перемогу, у серпні 2018-го мінімально здолавши “Балкани” (1:0).

Чемпіонат України. Перша ліга. 20 тур

«Миколаїв» (Миколаїв) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

24 червня 2020 року. Миколаїв, Центральний міський стадіон (верхнє поле) – 16:00

Арбітр – Павло Дубровець (Житомир)
Асистенти арбітра – Сергій Старча, Євгеній Яковлев (обидва – Київ)
Четвертий арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса)
Спостерігач арбітражу УАФ – Олександр Латоша (Мелітополь)

МФК Прикарпаття

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!