МіжсезонняНовиниТоп

РУХ – ПРИКАРПАТТЯ – 3:0. Контрольний матч



Контрольний матч “Рух” – “Прикарпаття” відбувся на день раніше – у суботу, а не в неділю, як було заплановано раніше. Це сталося через заходи безпеки, пов’язані із протидією поширення коронавірусу, а саме закриття Україною авіасполучень з 17-го березня. Для обох першолігових команд цей поєдинок став останнім перед поверненням додому.

Вже на 11-й хвилині “жовто-чорні” відкрили рахунок у грі. Після довгого навісу зі своєї половини поля Кондраков прийняв м’яча і пробив по воротах – 1:0. Ще до перерви івано-франківці намагались відігратись, однак свою команду кілька разів виручив Бандура.

А кульмінація гри сталась під завісу зустрічі. Підопічні Володимира Ковалюка, які не бажали миритися з поразкою, наразились на дві контратаки “Руху” і двічі капітулювали. Спершу Ернест потужно і точно пробив з-за меж штрафного. А через дві хвилини Кухаревич грамотно змістився з центр і пробив низом – 3:0.

Контрольний матч

«Рух» (Львів) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 3:0 (1:0)

Голи: Кондраков (11), Ернест (86), Кухаревич (88).

“Рух” (1 тайм): Бандура, Романюк, Дуць, Коробенко, Мисик, Мартинюк, Русин, Синиця, Бойчук, Кондраков.
“Рух” (2 тайм): Мисак, Копина, Марушка (Мисик, 67), Білий, Саків, Брікнер, Калюжний, Раті, Ернест, Гарбіель, Кухаревич.

“Прикарпаття”: Піцан, Бойко, Пастух, Француз, Борисевич, Воробчак (Василів, 65), Геник (Павлюк, 70), Кузьмин, Януш (Семотюк, 30), Дитко, Барчук (Хома, 60).

ФК Прикарпаття

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!