МіжсезонняТоп

ПРИКАРПАТТЯ – ВОЛИНЬ U-19 – 5:1. Контрольний матч



Цього тижня івано-франківське “Прикарпаття” завершує свій другий навчально-тренувальний збір у рідному місті. У вівторок, 25 лютого, івано-франківці провели черговий, вже восьмий за ліком контрольний матч. Суперником “зелено-жовтих” стали дублери луцької “Волині U-19”.

Оскільки підопічні Володимира Ковалюка за два дні запланували одразу два спаринги на “Хет-трик Арені”, тож сьогодні тренерський штаб проти молодих “хрестоносців” вирішив зіграти двома різними складами. До перерви у воротах гостей побувало три м’ячі. В середині тайму класним дальнім ударом рахунок відкрив Владислав Семотюк. Згодом Роман Дитко поцілив у стійку воріт, але невдовзі зумів “виправитися”, майстерно пробивши в протихід голкіперу. А за лічені хвилини ще один форвард господарів Роман Барчук на швидкості розібрався із захисниками і вистрілив у “дев’ятку” – 3:0.

На старті другого тайму одна з контратак гостей призвела до взяття воріт, і Станіслав Кристін “розмочив” рахунок – 3:1. Натомість молоді франківці (по перерві кольори “Прикарпаття” захищали здебільшого 18-19 річні дублери) свої моменти марнували. Кілька нагод відзначитись втратив Андрій Хома, який в одному з епізодів влучив у хрестовину, перекидаючи голкіпера. Втім, наприкінці поєдинку господарі втілити свою перевагу ще у два забиті м’ячі. На 83-й хвилині Олег Павлюк точно пробив з лінії штрафного, а крапку у цій грі перед фінальним свистком поставив Святослав Шевченко – 5:1.

Контрольний матч

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Волинь U-19» (Луцьк) – 5:1 (3:0)

Голи: Семотюк (23), Дитко (40), Барчук (43), Павлюк (83), Шевченко (90) – Кристін (48).

“Прикарпаття” (1-й тайм): Сердюк, Бочкур, Пастух, Француз, Сікач, Воробчак, Вацеба, Семотюк, Кузьмин, Дитко, Барчук.
“Прикарпаття” (2-й тайм): Вульчин, В.Радульський, Крижанівський, Борисевич, Василів, Титов, Геник, Павлюк, Ю.Радульський, Хома, Шевченко.

ФК Прикарпаття

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!