Перша лігаЧемпіонат України

Василь Цюцюра і Василь Француз – у символічній збірній 12-го туру Першої ліги!



Sport Arena в співпраці зі знаменитою італійською компанією Wyscout називає символічну збірну чергового туру Першої ліги сезону 2019/20. Виїзною перемогою над “Агробізнесом” (2:1) івано-франківська команда перервала свою невдалу серію, а до числа найкращих потрапили одразу двох гравців “Прикарпаття” – центральний захисник Василь Француз і нападник Василь Цюцюра. Додамо, що в активі Цюцюри – дві результативні передачі на Барчука та Оринчака, гол якого визнали найкращим у 12-му турі чемпіонату. Цікаво, що обидва футболісти Команди рідного краю вже вдруге у цьому сезоні потрапляють до одинадцятки кращих: Француз був у збірній 1-го туру, а Цюцюра – в 11-му турі.

Символічна збірна 12-го туру Першої ліги:

Воротар – Денис Старченко (МФК Миколаїв)

Захисники:
правий захисник – Дмитро Фатеєв (Інгулець)
центральний захисник – Юрій Кравчук (Гірник-Спорт)

центральний захисник – Василь Француз (Прикарпаття)
Агробізнес – один із лідерів, який програв недавні важливі матчі СК Дніпро-1 та Волині. Зрозуміло, він грав тільки на очки, тому непросто довелося захисту Прикарпаття. Добре, що пара Бочкур – Француз самовіддано тримала оборону, з великими боями закриваючи обстріл Сікорському та іншим наполегливим суперникам. Василь у цьому матчі досягнув найкращого серед захисників гостей відсотку точності передач та найменше браку, виграв 10 єдиноборств (86% в обороні виграно), здійснив 18 підбирань, часто вступав у верхові єдиноборства.

лівий захисник – Дмитро Нємчанінов (Рух)

Півзахисники:
правий півзахисник – Денис Кожанов (Волинь)
центральний півзахисник – Сергій Романов (Металіст 1925)
лівий півзахисник – Юрій Климчук (Рух)

Нападники:
нападник – Іван Матяж (Авангард)

нападник – Василь Цюцюра (Прикарпаття)
Сенсаційна перемога Прикарпаття в Волочиську – один із найбільш резонансних результатів туру. Тим більш почесно, що івано-франківці здобули її в непростий для себе момент, коли зіспраглися за перемогами та їхали в гості до значно більш успішного турнірного суперника. Велику роль у цьому здобутку відіграв Цюцюра. Зігравши менш помітно, ніж проти харків’ян, він тонко підігрував одноклубникам. Саме його зручний пас змінив вектор атаки й дозволив Оринчаку забивати обвідним ударом, а потім Василь скинув на Барчука, завдяки чому форвард опинився перед воротами й міг вирішувати.

Василь Цюцюра і Василь Француз - у символічній збірній 12-го туру Першої ліги! 2

нападник – Ніка Січінава (Інгулець)

Тренер туру – Ігор Жабченко (Гірник-Спорт)
Джокер туру – Максим Прядун (Металіст 1925)

Гол туру – Богдан Оринчак (Агробізнес – Прикарпаття)
У нас були красиві штрафні зорянця Паламаря та краматорця Матяжа, а також іще кілька красивих комбінацій. Але найкращий гол – той, який дав початок сенсації у Волочиську. Цитуємо звіт про матч: «Барчук перехопив невдалий пас назад від Семенюка, Цюцюра протягнув м’яча й своєчасною передачею підключив Оринчака, а вже Богдан з лінії карного майданчика на виконання пробив повз застиглого воротаря – 0:1».

Герой туру – Ніка Січінава (Інгулець)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!