Перша лігаТопЧемпіонат України

АВАНГАРД – ПРИКАРПАТТЯ – 2:0. Друга поспіль поразка прикарпатців



9 листопада, “Прикарпаття” зіграв останній гостьовий поєдинок у 2019 році. В рамках 17-го туру Першої ліги івано-франківці гостювали у Краматорську, де зійдуться з місцевим “Авангардом”.

До Краматорську “Прикарпаття” вирушило із серйозними кадровими втратами. Гру пропускали основний голкіпер Андрій Новак, а також півзахисники Дербах та Кузьмин. Попри це, “Авангард” із перших хвилин не йшов великими силами уперед, а вболівальники цілком логічно вимагали від своїх улюбленців активніше йти вперед.

Уже на 35 хвилині замість Косевич змушений був виконувати заміну, коли замість центрбека Мірошника вийшов захисник Дедяєв. Занадто академічний і нудний перший тайм закінчився сухою нічиєю і всі сподівання покладалися на другий тайм.

Почався він успішніше для господарів, які заробили пенальті вже на 48 хвилині. Сеницький запустив до штрафної Ємця, якого м’яко рукою поклав на газон у власній штрафній правий захисник “Прикарпаття” Бойко. Яворський пробив без шансів для Піцана. 1:0

“Прикарпаття” взагалі нічого не могло зробити після пропущеного м’яча попереду, а на 66 хвилині і взагалі залишилося в меншості. Яворський отримав передачу з глибини від Матяжа, зумів звільнитися від опіки одразу двох гравців “Прикарпаття”, і Бочкур був змушений зривати вихід форварда господарів ударом заду по ногах. Це червона і ще кращі шанси для “Авангарда” здобути три очки.

За хвилину до фінального свистка господарі заробили ще один пенальті, коли Ємцю дісталося по ногах від Януша. Яворський уже відпочивав на лаві запасних, тому вирок арбітра спокійно виконав Лобов. Це 2:0, чергові три очки і вже на чотири очки відставання від “Інгульця”.

Авангард” (Краматорськ) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 2:0

Голи: Яворський, 48, з пенальті, Лобов, 90, з пенальті

Вилучення: Бочкур, 68

Авангард” (стартовий склад): Денчук, Воробєй, Мірошник, Савін, Ульянов, Сеницький, Полюлях, Лобов, Ємець, Матяж, Яворський. Запасні: Якубенко, Моісеєнко, Сухаров, Дедяєв, Шаврін, Куценк, Брюхов, Бородай, Різванов. Головний тренер: Олександр Косевич

Прикарпаття” (стартовий склад): Піцан, Бойко, Бочкур, Француз, Яневич, Борисевич, Оринчак, Семотюк, Цюцюра, Конкольняк, Барчук. Запасні: Вульчин, Пастух, Геник, Януш, Дитко, Шпирка, Хома. Головний тренер: Володимир Ковалюк

14:00. м. Краматорськ. Стадіон “Авангард”

Арбітр: Владислав Дорош (Київ)

Sport Arena

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!