НовиниПерша лігаЧемпіонат України

ПРИКАРПАТТЯ – АЛЬЯНС – 1:0. Відеоогляд



Після першої домашньої перемоги на івано-франківському стадіоні “Рух”, де Команда рідного краю мінімально здолала одного з дебютантів Першої ліги (1:0), своїми враженнями від гри поділилися головні тренери обох команд – наставник “Альянсу” Юрій Ярошенко і керманич “Прикарпаття” Руслан Мостовий.

Юрій ЯРОШЕНКО, головний тренер “Альянсу”:
– Аналізували, готувалися, бачили, що у господарів поля хороші морально-вольові якості, плюс вони намагаються грати у футбол. Тому було очікувано. Єдиний гол у цьому матчі все вирішив. Господарі забили, а ми, на жаль, ні. Як результат – 1:0 на користь “Прикарпаття”. Граємо одну гру добре, а дві – невдало, немає стабільності. Ми хочемо в кожному матчі добиватися позитивного результату. Для нас такі матчі – хороша наука.

Руслан МОСТОВИЙ, головний тренер “Прикарпаття”:
– Як то кажуть, перемоги не пахнуть. Перемога є перемога, три очки є три очки. Насамперед, це позитивні емоції… Особливо другий тайм не вражав грою, але і в суперника небезпечних моментів не було, бо ми домовлялися з футболістами та підкоригували наші дії в перерві.  Готувалися до гри на контратаках, на побудові швидких атак. Щось виходило, щось ні, але нині самовіддача зашкалювала, і це теж принесло свій результат. Далося також взнаки, що після перерви ми нарешті повернулися на наш стадіон в Івано-Франківську.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!