Кубок ЧМРОТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО, 6-й тур: «Крихівці» та «Вербівці» виривають путівки в плей-офф



16 жовтня відбулися матчі заключного 6-го туру серед команд 1-3 груп розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2019-2020 рр.

Кубок чемпіонів міст і районів області. 6-й тур, 16 жовтня (середа)

Група 1
ФК «Підгір’я» – ФК «Крихівці» – 0:1
«Лістер» (Лісна Тарновиця) – ФК «Марківці-Сільгоспхімія» – -:+ (відмова господарів)

В останньому турі «Лістер» відмовився проводити матч з «Марківцями». Господарям з Лісної Тарновиці зараховано технічну поразку, а ось «Марківці» здобувають три очки та перемогу в групі. В боротьбі за другу путівку до плей-офф в очній зустрічі в Богородчанському районі «Крихівці» завдали мінімальної поразки господарям поєдинку ФК «Підгір’я», та виходять в 1/8 фіналу.

Група 2
«Сокіл» (Коршів) – ФК «Прибилів» – 2:0
ФК «Хриплин» – ФК «Вербівці» – 1:2

В найзаплутанішій групі переможцями вийшли коршовський «Сокіл», який переграв «Прибилів» забивши два сухі голи. Друге місце виборюють «Вербівці», які у важкій боротьбі здобувають три важливі залікові пункти.

Група 3
«Прут» (Видинів) – «Перспектив» (Рашків) – 2:2

Поєдинок у Видинові мав визначити хто саме займе перше місце в групі, адже «Прут» і «Перспектив» забронювали путівки в стадію плей-офф ще в минулому турі. Результативна нічия дозволила завершити груповий турнір на лідируючій позиції рашківській команді, які обійшли «Прут» за додатковими показниками.

Ознайомитися з турнірною таблицею, результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!