Перша лігаЧемпіонат області

У Городенці побили суддю



6 жовтня, під час матчу 8-й тур Чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед команд першої ліги сезону 2019-2020 років побили суддю.

За рахунку 2:2 в поєдинку “Пробій” – “Карпати” (Брошнів-Осада) на 69 хвилині гру було зупинено за незабезпечення громадського порядку на стадіоні. Вболіваник вдарив бокового арбітра. Даний випадок буде розглянутий на засіданні КДК ІФФФ.

Городенківська газета “Край” розповіла про подію, яка відбулася в другому таймі матчу.

“Пробій” сьогодні “обікрав” рідний уболівальник, той, що в червоно-чорній куртці на світлині.

У Городенці побили суддю 2

Команда ні в чому не поступалася лідеру чемпіонату, а за 17 хв. до кінця матчу за рахунку 2:2 цей чоловік вибіг до бокової лінії та вдарив бокового суддю.

Головний арбітр кинувся за поліцією – а її на стадіоні не було!!! Це просто нонсенс після того, як минулого тижня клуб покарали за поведінку вболівальників! Полісменів бачили в першому таймі, але ж футбол має два тайми! Заява складена, тож сподіваємося, що хоч тепер Городенківська поліція, під керівництвом нового начальника Юрія Микитина, спрацює оперативно. Відео переглянули ще на стадіоні. Ми теж оперативно повідомлятимемо про наслідки.

Оскільки правоохоронців так і не знайшли, гру було завчасно припинено, і тепер із жахом доведеться чекати вердикту.

Команда грала так натхненно, що заслужила схвальні відгуки навіть від керманичів гостей, які ніяк не чекали такого опору. І отакий скандал, уже в третій грі поспіль.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!