Друга лігаТопЧемпіонат України

ВЕРЕС – КАЛУШ – 1:1. Нічия в червоно-чорному дербі



Футбольний клуб “Калуш” завершив перше коло Другої ліги нічиєю у Млинові.

У звітному матчі Василю Качуру довелось експериментувати, адже не міг розраховувати на лідера команди Данила Книша, що пропускав матч через дискваліфікацію. Окрім того, у воротах вперше у Другій лізі вийшов Кирило Злотар.

Перший небезпечний момент у матчі створили господарі – Злотар врятував після потужного дального удару Мисика. Калушани відповіли ефектним ударом від Лебедя під поперечку – голкіпер у відчайдушному стрибку перевів “круглого” на кутовий. Після обміну гострими “привітами” першими вдалось забити рівнянам. Яременко чудовим ударом головою застав зненацька нашого голкіпера – 1:0.

По перерві команда Юрія Вірта багато атакувала, змушуючи Злотара раз за разом вступати у гру. Та все ж калушани “стерпіли” і реалізували свій чи не єдиний шанс у другому таймі. Владислав Танчин після подачі від Заваляка опинився у потрібний час у потрібному місці і зрівняв рахунок у матчі – 1:1.

Свій наступний поєдинок команда Василя Качура зіграє у суботу, 28-го вересня, коли вирушить в гості до петропавлівської “Чайки”.

“Верес” – ФК “Калуш” – 1:1 (1:0)

22 вересня. Друга ліга, група А, 11 тур. Млинів, стадіон “Колос”.

Голи: Яременко (17) – Танчин (89)

“Верес”: Бабійчук – Чеботаєв, Петько, Ховбоша, Солдат, Євдокимов, Кучеров, Мисик (Пінчук, 88), Соломка (Микитин, 70), Яременко (Сад, 83), Шестаков. Запасні: Фіяло, Ющишин, Любчак, Дударенко, Морозенко, Гребенюк. Головний тренер: Юрій Вірт.

ФК “Калуш”: Злотар – Сениця, Лаврук (Заваляк, 45), Лебедь (Танчин, 69), Горбаченко (Скакун, 76), Савошко (Олевич, 90+6), Кохман, Матушевський, Поручинський, Легкий, Богач (Габріель, 61). Запасні: Попович, Гончар. Головний тренер: Василь Качур.

Попередження: Яременко (27), Мисик (43), Кучеров (85) – Горбаченко (31), Габріель (71), Поручинський (81).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!