Перша лігаЧемпіонат області

КАРПАТИ-ЕНЕРГЕТИК – ВИХОР – 3:0. Галичани включаються в перегони за лідерами



В перенесеному матчі 5-го туру чемпіонату області, в Бурштині на стадіоні “Комбінату спортивних споруд”, відбувся поєдинок між сусідами – галицько-бурштинською та ямницькою футбольними командами.

Від «Карпат-Енергетика» у цьому матчі вболівальники чекали тільки перемоги, адже попередні чотири нічийних результати створювали враження наростання кризи реалізації моментів у команді.

Тому команда Русака-Вітовського одразу ж понеслася вперед. Проте відзначитися змогли аж під завісу першого тайму – після затяжної атаки вдало на добиванні зіграв десятка команди Тарас Воробець.

Варто зазначити, що до цього моменту (взяття воріт) футболісти «Карпат-Енергетика» декілька разів небезпечно атакували ворота Новака, проте м’яч вперто не перетинав лінії. Тому забитий м’яч зняв напругу як у футболістів, так і у вболівальницької аудиторії. Тож і гра пішла краще, моментів почало виникати більше, проте на висоті був воротар гостей. Перший тайм завершувався атаками, проте результат на табло не змінився.

У другому таймі тренери обох команд почали вносити корективи у гру випустивши на поле свіжих футболістів. Швидкості зросли, проте зросла і кількість порушень. Під час одного з порушень на полі виникла навіть невеличка бійка, після котрої арбітр матчу вилучив футболіста ямницької команди Самочка Назарія. Одразу після вилучення відзначився Нараз Воробчак, котрий, протягнувши м’яч майже 20 метрів самотужки, вийшов віч на віч із воротарем і переграв кіпера. А завершив справу Богдан Кримінський, котрий потужно пробив із-за меж карного майданчика. Як апелював після третього пропущеного воротар гостей – він зовсім не бачив моменту удару. Під завісу матчу господарі могли відзначитися ще як мінімум двічі, проте били вище воріт.

Тож, на радість бурштинським уболівальникам, в цьому матчі всі крапки над «і» поставили саме бурштинські футболісти. Перемога 3:0!

Після цієї перемоги галичани набрали 8 очок і наблизились до лідерів перегонів.

Чемпіонат області 2019-2020, Перша ліга, 5-й тур

“Карпати-Енергетик” – “Вихор” – 3:0

18 вересня 2019, м.Бурштин, стадіон “Комбінату спортивних споруд”, 17:00

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!