Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

«Прометей» Матеївці знявся з першості області



В офіс Івано-Франківської обласної асоціації футболу надійшов лист від керівництва футбольного клубу «Прометей» Матеївці, повідомляє прес-служба ІФАФ.

У листі повідомляється про те, що у зв’язку з відсутністю достатньої кількості гравців для продовження участі в змаганнях (виїхали за кордон, проходять службу в лавах Збройних Сил України, перейшли в інші клуби) та неможливістю забезпечити достатнє фінансування в умовах воєнного стану в державі, футбольний клуб «Прометей» Матеївці припиняє участь у першості другої ліги Івано-Франківської області сезону 2022-2023 років.

Контрольно-дисциплінарний комітет обласної асоціації футболу у відповідності до листа ФК «Прометей» Матеївці та згідно Регламенту обласних змагань з футболу позбавив статусу учасника обласних змагань з футболу сезону 2022-2023 років ФК «Прометей» Матеївці та анулював усі результати за участю ФК «Прометей» Матеївці в обласних змаганнях з футболу сезону 2022-2023 років. Відповідні зміни внесені в турнірну таблицю першості другої ліги.

Відзначимо, зі старту чемпіонату Івано-Франківської області в другій лізі «Прометей» – друга команда, яка знялася зі змагань, у жовтні минулого року припинив участь «Черемош-Сандаліно» (Верховина).

Нагадаємо, старт весняної частини Першості області сезону 2022-2023 років розпочнеться 2 квітня.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!