НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

«Прикарпаття» невдало розпочинає новий сезон



Івано-франківська команда розпочала новий сезон з домашньої поразки, поступившись одному з фаворитів чемпіонату – житомирському «Поліссю». Долю матчу було вирішено ще в першому таймі, коли у ворота «Прикарпаття» залетіли три м’ячі.

Головною дійовою особою у двох перших голах став один із найзірковіших гравців команди гостей, Пилип Будківський. Щоправда, коли Шаповал прострілював з лівого краю штрафного на лінію воротарського, форварду було потрібно просто не промазати повз ворота, адже знаходився він без опіки. Згодом Будківський вже сам асистував – з розвороту нападник віддав передачу до лівої стійки, де з метра замкнув Шастал. Третій гол забив Козак: Грицук черпачком закинув, Артем між ніг захисника пробив ближче до правої стійки воріт. У підсумку, 0:3 на користь гостей з Житомира.

Чемпіонат України, Перша ліга,  група А. 1 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Полісся» (Житомир) – 0:3 (0:3)

Голи: Будківський (9), Шастал (23), Козак (35)

«Прикарпаття»: Піцан, Писко (Бучакчийський 63), Савошко, Француз, Аксьонов, Тітаєвський, Цюцюра (Кузьмин 46), Сондей (Рудюк 46), Стаднік (Борисевич 36), Оринчак, Барчук (Дитко 83)

«Полісся»: Кудрик, Гітченко, Кушніренко, Червак, Морозко (Микитюк 88), Шаповал (Власюк 88), Огіря, Шастал (Янаков 46), Козак (Чередніченко 68), Грицук, Будківський

Попередження: Кузьмин (53) – Янаков (62), Червак (82)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!