МіжсезонняНовини

«Агробізнес» переграє команду Рипана



Івано-франківська команда провела другий поспіль повноцінний зимовий спаринг. Після вчорашньої нульової нічиєї з “Поділлям” сьогодні суперником “Прикарпаття” був ще один представник Першої ліги – “Агробізнес” з Волочиська. Тренерський штаб господарів знову вдався до великої ротації, тож фактично у кожному таймі зіграли два різні склади.

До перерви суперники створили кілька непоганих моментів, проте завершальні удари не несли особливої загрози для воротарів. Другий тайм активніше розпочали гості, і на 53-й хвилині голкіперу “Прикарпаття” на допомогу прийшла поперечина воріт. Згодом Сердюк виправився після своєї ж помилки.

А на 70-й хвилині рахунок було відкрито. І сталося це доволі неочікувано. Іван Когут подавав з лівого флангу, м’яч зрізався з ноги і за чудернацькою траєкторією пролетів над голкіпером у дальній кут – 0:1. До фінального свистка франківці намагалися відігратися, але не судилося…

Наступного тижня “Прикарпаття” проведе ще два контрольні матчі. 16 лютого до Івано-Франківська завітає тернопільська “Нива”, а на 19 лютого заплановий ще один спаринг, однак суперник поки невизначений. Обидва поєдинки пройдуть на “Хет-трик Арені”.

Контрольний матч

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 0:1 (0:0)

11 лютого (п’ятниця), Івано-Франківськ, стадіон “Хет-трик Арена”- 14:00

Гол: Когут І. (70)

Прикарпаття (1-й тайм): Піцан – Мащенко, гнп, Головко, Писко, Воробчак, Семотюк, гнп, Рудюк, Хома, Дитко.
Прикарпаття (2-й тайм): Сердюк – Мащенко, Матушевський, Француз, Лень, Сидоренко, гнп, Рудюк, гнп, Цюцюра, Горбаченко.

ФК «Прикарпаття»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!