НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

Іван Піцан залишається в “Прикарпатті”



Івано-франківський клуб зберіг голкіпера і цього сезону, і першу половину наступного.

Голкіпер Іван Піцан, який 31 грудня був відокремлений «Прикарпаттям», знову значиться у складі команди. Він підписав із клубом новий контракт, який розрахований до кінця 2022 року. Про це повідомив головний тренер “Прикарпаття” Олег Рипан в інтерв’ю сайту meta-ratings.com.ua.

“Від нас пішов Новак, він закінчив ігрову кар’єру і тепер буде тренером воротарів у «Минаї». Замість нього взяли Герича із «Балкан». Піцан залишається. Як і ще кілька футболістів. Хлопці збиралися їхати за кордон, ми думали, доведеться шукати заміну, але вони лишилися. Тому великих змін у складі не буде.

Візьмемо ще 2-3 чоловік. Усі вони донедавна виступали на аматорському рівні, зокрема є гравець зі Львівської області. Прізвища поки що не розголошуємо, хочемо подивитись хлопців у справі”, — розповів наставник “орлів”.

Нагадаємо, 32-річний Іван Піцан безперервно виступає за “Прикарпаття” з весни 2018 року. До цього він був гравцем івано-франківського клубу в осінній частині сезону 2011/2012. Цього сезону вихованець калуського футболу провів 12 матчів у Першій лізі та 1 поєдинок у Кубку України.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!