Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

Галичани поступаються в Чернівцях



Перед матчем, у п’ятницю, галицькі «Карпати» розірвали контракт із нападником Ярославом Дедою, відповідно у Карлоса Інарехоса залишалося два варіанти в атаці – номінальний вінгер Бей та аргентинець Скотто. Мабуть, зважаючи на не надто переконливі дії Бея на позиції форварда в останніх матчах, тренер вирішив довірити місце в основі саме легіонеру.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, при цьому господарі більше часу проводили на половині поля «Карпат», натомість гості були більш гострішими в атаці. Однак, ані перші, ані другі, реалізувати свої моменти не змогли. Уже під кінець тайму, незадовго до самої перерви, «Буковина» мала дуже хорошу можливість після навісу, але Зеленський блискуче зумів парирувати м’яча у затяжному стрибку.

По перерві динаміка гри збереглася, але кількість небезпечних моментів зменшилася. У таких випадках ключову роль відіграють стандарти, так сталося і цього разу. Після навісу з кутового, лідер та бомбардир «Буковини» Василь Палагнюк найкраще зорієнтувався у карній зоні «Карпат» і з близької відстані пробив головою у протихід Зеленському – 1:0.

Галичани намагалися змінити розклад сил на полі, однак господарі надійно тримали оборону та довели гру до перемоги.

ФК «Карпати» (Галич)

Чемпіонат України, Друга ліга, 11 тур

«Буковина» (Чернівці) – «Карпати» (Галич) – 1:0 (0:0)

Гол: Палагнюк (70)

«Буковина»: Пономаренко, Гакман (К), Орловський, Логінов, Сивка, Елла, Столяр (Клочан, 89), Орнат (Салбак, 75), Дуруеке (Лук’янченко, 64), Волинець (Рябий А., 80), Палагнюк (Почернін, 90+4)

«Карпати» Галич: Зеленський, Калинчук (Давід Оскар, 73), Береза, Мелінишин, Авраменко, Сущак (Дуван, 57), Лебедь (К), Даніловський (Бей, 80), Вичіжанін, Гілмар (Шевчук, 57), Скотто

Попередження: Дуруеке (63), Елла (84) – Сущак (13), Лебедь (54), Даніловський (60), Авраменко (74)

2 жовтня 2021, Чернівці, стадіон «Буковина» – 16:00

Арбітр – Леськів Я.А. (Львівська обл.)
Асистенти арбітра – Брик М.М. (Тернопіль), Вдовіна О.В. (Львів)
4-й арбітр – Кошура А.В. (Чернівці)
Спостерігач арбітражу – Боклажко С.І. (Київ)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!