НовиниТопЧУ Аматори

«Благо-Юність» проходить до наступного етапу Кубка України



«Благо-Юність» мала перевагу над суперником у повторному матчі Кубка України серед аматорів завдяки домашній перемозі 1:0.

Перший тайм виявився не багатий на моменти. Господарі на початку матчу відзначились пів моментом Хайнаса, який пробив з дальньої відстані, але м’яч рикошетом пішов за межі воріт, а після виконання кутового намагався пробити по воротах Цебелюк, якому завадили захисники. Гравці «Благо-Юності» в організації своїх атак шукали партнерів навісними передачами до воріт суперника, але захисники «Хуста» ліквідовували небезпеку з власного штрафного майданчика. Ударом з дальньої відстані у ствір воріт відзначився Танчик, але по центру і в руки воротарю.

Неоднозначне рішення прийняв головний арбітр поєдинку в епізоді з непризначеним пенальті за гру рукою Іванова у карному майданчику. Вацеба проривався до воріт суперника і в момент прострільної передачі у воротарську, капітан команди господарів зупинив м’яч рукою. Тарас Козак, який обслуговував поєдинок, порушення правил в даному моменті не побачив.

І все таки верхнянська команда пішла на перерву за переваги у рахунку. В кінці першого тайму успішним стало введення м’яча із-за бокової лінії на останній третині поля. Турчанський вкинув на Лаврука, який віддав передачу у центр штрафної площі на Москалика і той відправив м’яч повз Сидоренка у сітку воріт – 0:1.

У другому таймі «Благо-Юність» втримала комфортну перевагу у два голи за сумою двох матчів, хоча «Хуст» мав нагоду відзначитись в дебюті другої 45-хвилинки. Хайнас відправив м’яч у штрафну гостей, де Турчанський в прагненні перервати передачу, відкинув того під удар Фляшку, який не очікуючи на такий подарунок, зацідив у сторону воріт і лише стійка стала на поміч Макогону в даному епізоді.

Отож дві ідентичні перемоги підопічних Романа Мотуза виводять «Благо-Юність» до наступного етапу аматорського Кубка України, де зустрінеться з луцьким «Луцьксантехмонтаж №536».

Кубок України серед аматорський команд, перший попередній етап

ФК «Хуст» – «Благо-Юність» (Верхня) – 0:1 (0:1)

Гол: Москалик (45)

перший матч – 0:1

«Хуст» (стартовий склад): Сидоренко, Іванов, Корнутяк, Гнепа, Павлич, Повхан, Хайнас, Р. Пилип, М. Пилип, Цебелюк, Македонський.

«Благо-Юність» (стартовий склад): Макогон, Канюк, Подолюк, Долотко, Турчанський, Курташ, Лаврук, Вацеба, Герин, Танчин, Москалик.

1 вересня 2021, Хуст, стадіон «Карпати» – 17:00

Арбітр – Козак Т.М. (Львівська обл.)
Асистенти арбітра – Фредина Р.І. (Львів), Патик О.В. (Львівська обл.)
Четвертий арбітр – Вовчанський І.І. (Ужгород)
Спостерігач арбітражу УАФ – Буковецький Р.Й. (Закарпатська обл.)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!