НовиниПерша лігаЧемпіонат України

Денис Резніков – арбітр матчу «Олімпік» – «Прикарпаття»



Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 2-го туру чемпіонату України у Першій лізі ПФЛ. Поєдинок «Олімпік» – «Прикарпаття» в полі судитиме арбітр з Кам’янського Денис Резніков.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 32-річний арбітр почав обслуговувати з 2018-го року, а до цього працював на матчах Другої ліги (2012-2017 рр.), в сезоні 2016/17 розсудив матч «Іллічівець-2» – «Тепловик» – 2:0. Також поєдинки за участі івано-франківців Резніков працював у Першій лізі – у сезоні 2018/19: «Металіст 1925» – «Прикарпаття» (2:0), «Прикарпаття» – «Оболонь Бровар» (0:1), 2019/20: «Прикарпаття» – «Металіст 1925» (2:3) і в минулому сезоні «Чорноморець» – «Прикарпаття» (3:0). Нажаль статистика за суддівства даного рефері не втішна для команду Олега Рипана, яку потрібно змінювати.

Денису Резнікову помагатимуть асистенти – Павло Почепецький (Дніпро) і Володимир Алавук (Київ). Резервний рефері – Сергій Задиран (Київська обл.). Обов’язки спостерігача поєдинку покладені на Мирона Біця (Львів).

Арбітр – Резніков Д.М. (Кам’янське)
Асистенти арбітра – Почепецький П.П. (Дніпро), Алавук В.Ю. (Київ)
Четвертий арбітр – Задиран С.С. (Київська обл.)
Спостерігач арбітражу УАФ – Біць М.Ф. (Львів)

Нагадаємо, матч «Олімпік» – «Прикарпаття» відбудеться 31 липня 2021 року на стадіоні «імені Баннікова» в Києві, і розпочнеться о 19:00.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!