НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

ПРИКАРПАТТЯ – АГРОБІЗНЕС – 2:1. Неймовірна перемога над претендентом на вихід до Прем’єр-ліги



Суперники вирішують різні турнірні завдання. “Прикарпаття” перебуває в зоні вильоту з Першої ліги, а “Агробізнес” не втрачає надії добути одну з трьох путівок в УПЛ. У статусі головного тренера івано-франківців дебютував 48-річний Олег Рипан, який раніше працював у тренерському штабі попереднього наставника команди Руслана Мостового, а свого часу і сам захищав ворота івано-франківців. Що стосується команди Чижевського, то безпрограшна серія “Агробізнесу” триває сім ігор: дві перемоги і п’ять нічиїх.

При досить великій кількості уболівальників на стадіоні “Рух” господарі грали досить агресивно попереду, не забуваючи грамотно захищатися, але найреальніший момент був у нападника гостей Семенця, який вирвався на рандеву з Новаком, обіграв того, і бив, здавалося б, у порожні ворота, але кіпер “Прикарпаття” в останній момент зумів підставити ногу, і м’яч пішов на кутовий. А вже під завісу тайму запам’ятався дальнім ударом Сондей, але м’яч пройшов в сантиметрах від штанги.

На початку другого тайму господарі забили. Дідик і Мозіль не розібралися між собою, Дитко не прогавив свій шанс і забив м’яч у порожні ворота – 1:0. Гості заграли активніше, і навіть зрівняли рахунок на 70-й хвилині, але арбітр зафіксував фол в атаці у Семенюка. Після цього волочисьці усіма силами пішли вперед, однак і господарі відтягнулися всією командою захищати свої володіння.

А на 79-й хвилині лише диво і захисники “Агробізнесу” не дозволили “Прикарпаттю” забити. Мозіль підсковзнувся, вибиваючи м’яч, Геник бив у порожні, Слотюк в шпагаті відбив м’яч, Курко виявився першим на добиванні, пробив повз Мозіля, але і на цей раз Романюк вибив м’яч з порожніх воріт, був ще один удар в Слотюка, і тільки після цього м’яч винесли зі штрафної. Ось це розстріл! І все-таки господарі свого добилися наприкінці гри. Сондей з центральної зони кинув в прорив свіжого Хому, той без роздумів приклався до м’яча метрів з 25-ти, і Мозіль не виручив – 2:0.

Не менш гарячими вийшли останні хвилини матчу: на першій компенсованій хвилині атакою після атаки лівим флангом Черненко забив з району штрафного, записавши на свій рахунок 12 м’яч в Першій лізі – 2:1. “Агробізнес” всі сили кинув вперед, заробив право на небезпечний штрафний, але з навісом в штрафну “Прикарпаття” впоралося. І нарешті Цюцюра отримав другу жовту за симуляцію в штрафному. Господарі добувають дуже важливу для себе перемогу, а “Агробізнес” втратив відмінний шанс наблизитися до “Чорноморця”, який втратив очки в цьому турі.

Sport Arena

Чемпіонат України. Перша ліга. 25 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 2:1 (0:0)

Голи: Дитко (63), Хома (86) – Черненко (90+1).

Прикарпаття: Новак, Мелінишин, Курко, Француз, Сікач, Сондей, Геник, Семотюк (Цюцюра, 79), Кузьмин, Волошинович (Андрейчук, 90), Дитко (Хома, 77).

Агробізнес: Мозіль, Юхимович (Груша, 66), Дідик (Слотюк, 46), Шаповал, Курило, Семенюк (І.Когут, 66), Дудік (Немтінов, 42), Думанюк, Семенець (Бойчук, 75), Черненко, Романюк.

Попередження: Дитко (30), Курко (68), Волошинович (88), Цюцюра (90+3) – Курило (6), Думанюк (35), Немтінов (90+4).

Вилучення: Цюцюра (90+5, друге попередження).

7 травня 2021 року. 16:00. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. 2000 глядачів. +15 С

Арбітр: Я.Козик (Мукачево). Асистенти арбітра: П.Котубей (Закарпатська обл.), К.Хіміченко (Київська обл.).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Б.Трач (Тернопіль).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!