НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

МИКОЛАЇВ – ПРИКАРПАТТЯ – 1:0. «Корабели» дотиснули франківців



Нестабільні результати “Агробізнесу”, “Волині” та “Металіста 1925”, в парі з досить непоганою власною формою, дозволили “Миколаєву” опинитися в групі команд, які наразі ведуть боротьбу за бронзу. Нагадаємо, що третє місце безпосередньо виводить в УПЛ. Програвши “Вересу” тиждень тому, “корабели” дозволили харківському “Металісту 1925” трохи піти у відрив, однак відстань все одно не здається катастрофічним.

Головний герой першої половини – голкіпер “Прикарпаття” Іван Піцан, який виручив гостей, як мінімум, тричі. На правах господаря поля і явного фаворита, “корабели” з перших хвилин взяли високий темп, взявшись створювати моменти біля воріт суперника. Івано-франківцям було важко – двічі відмінний шанс не реалізував Кравченко, класно пробивав Паламар, а Росляков одним з ударів влучив у каркас воріт. Було також і падіння Богдана Куксенка в штрафній, за яке він був “нагороджений” жовтою карткою. Епізод вийшов суперечливим.

Після перерви гості трохи осміліли і відсунули гру від власних воріт, в той час, як “Миколаїв” сильно зменшив темп. Моменти біля воріт Піцана створювалися нечасто, але одному з них пощастило стати гольовим. Героєм став Вадим Яворський, який вийшов на заміну і забив в найвідповідальніший момент потужним ударом в дев’ятку. Захист “Прикарпаття” дуже старався йому перешкодити, причому так, що Роман Барчук змушений був покинути поле через травму.

“Миколаїв”, з почуттям виконаного обов’язку, забрав м’яч під свій контроль, однак в атаку гравці практично не вибігали, вирішивши просто дотерпіти до фінального свистка. У “Прикарпаття” і до цього виходило небагато, а пропустивши гол, ніякого бажання врятувати рахунок вони не продемонстрували. А значить – ніяких претензій до результату бути не повинно. “Корабели” справедливо беруть три пункти.

UA-Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга. 24 тур

«Миколаїв» (Миколаїв) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 1:0 (0:0)

ГолЯворський (66).

МиколаївБубенцов, Ульянов, Парцванія, Порох, Кулінич, Кушніренко, Росляков, Куксенко (Войцеховський, 58), Паламар (Яворський, 25), Одарюк (Мельничук, 90+2), Кравченко (Охрончук, 72).

ПрикарпаттяПіцан, Кузьмин, Курко, Француз, Борисевич, Воробчак, Геник, Кохман (Семотюк, 46), Сондей, Барчук (Андрейчук, 69), Хома (Дитко, 76).

Попередження: Кушніренко (19), Яворський (32), Куксенко (40) – Воробчак (34), Кузьмин (41), Кохман (44), Курко (60).

30 квітня 2021 року. 16:00. Миколаїв, Центральний міський стадіон. +17 С

Арбітр: А.Кошура (Чернівці). Асистенти арбітра: Я.Пилипенко (Кропивницький), О.Гірс (Одеса).
4-й арбітр: І.Голіяк (Миколаївська обл.). Спостерігач арбітражу: П.Брюхов (Кременчук).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!