Кубок областіНовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Є четвертий півфіналіст Кубка області, «Покуття» впритул наближається до «Урагану»



Сьогодні, 14 квітня, у резервний день обласних футбольних змагань відбулись два поєдинки – чвертьфінал Кубка області і матч 13-го туру між коломийськими командами.

В рамках ¼ фіналу Кубка області, на стадіоні «Хет-трик Арена» в місті Івано-Франківську, місцева «Ніка-Вовчинець» приймала гостей з Долини. У напруженій і не поступливій боротьбі команди не зуміли визначити переможця у відведений регламентом час – 3:3 за підсумком чотирьох таймів. Походу гри нафтовики були в ролі наздоганяючих, але голи Сергія Халацького і дубль Романа Дяківа перевели протистояння в одинадцятиметрові удари. В післяматчевих пенальті влучнішими були підопічні Михайла Басараба. 1:4 – «Нафтовик» перериває чвертьфінальну серію невдач (два минулі сезони команда з Долини припиняла виступи у Кубку області саме у чвертьфіналі).

Кубок області, ¼ фіналу, 14 квітня

«Ніка- Вовчинець» (Івано-Франківськ) – «Нафтовик» (Долина) – 3:3 пен. 1:4

Є четвертий півфіналіст Кубка області, «Покуття» впритул наближається до «Урагану» 2
фото ФК “Покуття” (Коломия)

У коломийському дербі команди «Покуття» і «Варатик» провели заключний матч 13-го туру чемпіонату області. Омолоджений склад команди Любомира Корнути довго не могла підібрати ключі до воріт досвідченого Андрія Синчишена. Лише на наприкінці матчу гол у ворота «Варатика» забив Володимир Данищук. 1:0 – «Покуття» виходить на друге місце, поступаючись «Урагану» одним заліковим балом.

Чемпіонат області, 13 тур, 14 квітня

«Покуття» (Коломия) – «Варатик» (Коломия) – 1:0

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!