НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ – ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК – 2:2. Бойова нічия у франківському дербі



Перенесений матч 4-го туру між командами з обласного центру завершив програму першого кола чемпіонату області сезону 2020-2021 років. Поєдинок, який планували провести найближчої неділі, 29 листопада, в чергове перенесли і провели швидше запланованого – вчора, 26 листопада на стадіоні «Колос» у Галичі.

У першому таймі номінальні господарі першими реалізували гольовий момент. На 12-й хвилині «Ніку-Вовчинець» вивів вперед Андрій Боднарук. Як виявилось цей гол став єдиним у першій 45-хвилинці.

По перерві дублери «Прикарпаття» зрівняли рахунок. Голом відзначився на 60-й хвилині досвідчений капітан команди Віктор Данищук. Трохи більше десяти хвилин знадобилося Андрію Боднаруку, щоб знову відновити перевагу своєї команди. Але останнє слова в матчі було за гравцями «Прикарпаття-Тепловика». За хвилину до завершення основного часу Владислав Феліпович забив м’яч у ворота Олексія Павленка встановивши остаточні цифри на табло – 2:2.

Отож, «Прикарпаття-Тепловик» завершив осінню частину сезону на 4-й сходинці з 20-ма заліковими очкоми, хоча за два матчі до цього претендував на перше місце. «Ніка-Вовчинець» розташувалась в середині турнірної таблиці, маючи в активі 15-ть зароблених балів.

Чемпіонат Івано-Франківської області, Перша ліга, 4 тур

«Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) – «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 2:2 (1:0)

26 листопада 2020, м. Галич, стадіон «Колос» – 14:00

Голи: Боднарук 12′, 72′ – Данищук 60′, Феліпович 89′

«Ніка-Вовчинець»: Павленко, Ходак, Нагірний, Секрета, Конрад, Додюк, Іванюк, Морис (Курилів 83′), Бичків, Тимченко (Стаднік 69′), Боднарук.

«Прикарпаття-Тепловик»: Бобинець, Дубей, Новицький, Пархуць, Феліпович, Данищук, Радульський, Цимбалістий (Лазар 55′), Остапчук (Буртник 42′), Соколенко (Лабич 32′), Андрейчук (Сальваровський 80′).

Попередження: Павленко 68′, Морис 76′, Нагірний 81′ – Пархуць 6′, Лабич 72′.

Арбітр: Роман Остапчук (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Олег Луцький (Боднарів, Калуський р-н), Ігор Дідушицький (Івано-
Франківськ)
4-й арбітр: Мирослав Шевчук (Крилос, Галицький р-н)
Спостерігач ІФАФ: Ярослав Кобиляк (Івано-Франківськ)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!