Кубок УкраїниНовиниТопЧемпіонат України

ВОЛИНЬ – ПРИКАРПАТТЯ – 0:1. Івано-франківці вперше за три сезони перемогли лучан



До матчу стало відомо, що у складі “Волині” 13 гравців захворіли коронавірусом. Усе виглядало, як справжнє жахіття. Казали, мовляв команда Василя Сачка вийде на гру молодіжним складом… Але ні! Порівняно з попереднім поєдинком Першої ліги (із “ВПК-Агро”) у стартовому складі було всього… 3 зміни. Не знайшлося Романа Никитюка, Віталія Приндети і Віктора Хомченка. Ось і все!

Не знаємо, чи гравці з Івано-Франківська читали написи на футболках “Волині”, чи порівнювали зі стартовим складом на матч чемпіонату, але впевненості їм точно не бракувало. Команда Руслана Мостового помчала вперед і раз за разом влаштовувала то небезпечні переведення на інший фланг, то простріли з середини поля в штрафний майданчик на рівні грудей.

Хорошу нагоду після одного з таких прострілів мав Семотюк – став обводити захисників і втратив нагоду для удару з вбивчої дистанції. Старання “орлів” Франківщини були винагороджені: після переведення атаки з лівого флангу на правий м’яч у штрафному майданчику влучив у виставлену руку капітана “Волині”. Сімінін навіть не сперечався з рефері – пенальті, який впевнено реалізував нападник прикарпатців Барчук – 0:1.

Підопічні Сачка тут же кинулись відіграватись, пішла гра на зустрічних курсах. Як і в прикрому матчі з “Поділлям”, гості сіли в захист і неодноразово могли за це поплатитись. Камера телевізійників у Луцьку раз за разом на повторах шукала руку в штрафному майданчику “Прикарпаття”, і на останніх хвилинах гри вже всією командою господарі вимагали пенальті – бо з гри забити так і не зуміли. Та суддя був незворушний, а “Волинь” вилетіла з Кубка України від команди, яка нещодавно вибувала із розіграшу…

UA-Футбол

Кубок України. 2-й попередній етап

«Волинь» (Луцьк) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 0:1 (0:1)

Гол: Барчук (29, з пенальті)

Волинь: Леванідов, Сімінін, Войтіховський, Шаповал, Цюпа, Євдокимов (Миронюк, 46), Приймак, Чачуа (Рябов, 46), Протасов, Ляшенко (Кристін, 87), Бондаренко (Кобзар, 64).
ПрикарпаттяПіцан, Януш, Бочкур, Мелінишин, Сікач, Сондей (Шпирка, 75), Вацеба (Дитко, 76), Семотюк (Дербах, 62), Волошинович (Воробчак, 62), Кузьмин, Барчук (Пастух, 88).
Попередження: Приймак (39), Шаповал (89), Миронюк (90+2) – Семотюк (7), Сікач (45+1), Вацеба (56), Волошинович (56).

16 вересня 2020 року. 17:00. Луцьк, стадіон “Авангард”.
Арбітр: Р.Блавацький (Львів). Асистенти арбітра: П.Котубей (Закарпатська обл.), В.Нижник (Вінниця).
4-й арбітр: В.Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу: М.Даневич (Київ).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!