НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

«Прикарпаття» залишається без головного тренера



Офіційний сайт івано-франківського «Прикарпаття» повідомляє про розірвання співпраці між клубом і Володимиром Ковалюком.

Це сталось після особистої зустрічі міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа з Володимиром Ковалюком, яка відбулась у середу, 2 вересня. За підсумками зустрічі було прийнято рішення про те, що 48-річний фахівець залишає посаду головного тренера «Прикарпаття».

«Ми давали великий шанс та можливості керівництву клубу, і головному тренеру проявити себе, але час змін настав, тому сьогодні я мав відповідну бесіду з тренером, Володимиром Ковалюком. Ми дійшли спільної згоди про те, що він залишається директором стадіону «Рух», але головним тренером МФК “Прикарпаття” більше не буде» – зазначив мер Івано-Франківська.

Володимир Ковалюк очолював Команду рідного краю з 2016-го року. Саме під його керівництвом «Прикарпаття» стало бронзовим призером Другої ліги-2017/18 та вибороло путівку до Першої ліги. Минулого сезону івано-франківці фінішували на 12-мі місці у чемпіонаті, а на старті нового сезону у серії післяматчевих пенальті поступилися хмельницькому “Поділлю” у першому раунді Кубку України.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!