НовиниТисменицький р-н

Тисменицький р-н: «Колос» – чемпіон району сезону 2019-2020, результати 25-го туру



В передостанньому турі чемпіонату Тисменицького району визначився чемпіон сезону 2019-2020. У так званому «золотому матчі» зійшлися команди з Братківців і Сталого Лисця. «Колос», на правах господаря, дещо більше контролював м’яч і гостріше діяв біля воріт суперника. Але й «Бистриця» не відсиджувалась в захисті. Небезпечні контратаки з ударами по воротах тримали в напрузі оборонців команди господарів.

Ключовий момент матчу стався на 70-й хвилині. Після подачі з штрафного удару у карний майданчик «Бистриці», м’яч потрапив до партнера по команді господарів, той головою переправив на Василя Кириченка, який сам стоячи перед воротами, загнав круглого у свір воріт. 1:0 – Братковецький «Колос» чемпіон Тисменицького району сезону 2019-2020.

В інших матчах туру, «Марківці» розгромили «Угринів», а «Клубівці» перестріляли підлісський «Сокіл». Саме ці дві команди зійдуться в останньому турі в «матчі за бронзу», а при черговій невдачі «Бистриці», переможець пари «Клубівці» – «Марківці» може вискочить на друге місце.

Чемпіонат Тисмениччини, 25 тур, 9 серпня

Колос (Братківці) — Бистриця (Ст. Лисець) – 1:0
ФК Марківці — ФК Угринів – 4:0
Сокіл (Підлісся) — ФК Клубівці – 3:4
ФК Радча — Сокіл (Чукалівка) – 2:1
Козацький острів — Стримба (Липівка) – 1:0
Дружба (Драгомирчани) — Авангард (Загвіздя) – -:+

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Тисменицького району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!