НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

МЕТАЛУРГ – ПРИКАРПАТТЯ – 1:0. Поразка не по грі



Чемпіонат Першої ліги і так дограють у стислі терміни, а для господарів вони ще й вкрай стислі через спалах COVID-19, через який запоріжці пропустили декілька матчів. Тепер наздоганяють згаяне і дограють те, що мають за планом. 6 матчів за 16 днів! Щойно позавчора “Металург” грав із “Гірник-Спортом”, а вже сьогодні – з “Прикарпаттям”. І здобуває в обох випадках 100-відсотковий результат.

Запоріжці віддали ініціативу в матчі гостям, як і в попередніх переможних матчах (із “Авангардом” та “Гірник-Спортом”). “Орли” ж розуміли, що на їхньому боці перевага у “фізиці” й успішно організовували атаки, але усе – до останньої третини поля. У старті гри команди могли обмінятися голами захисників у власні ворота, але в обох випадках надійно зіграли голкіпери. 

Згодом прикарпатці втратили декілька непоганих нагод вийти вперед, зокрема центрбек Василь Француз після навісу з кутового зовсім трішки не влучив по воротах. А тоді стався єдиний гол у матчі. Перша ж контратака “Металурга” (а вони в команди Годіна дуже якісні) – і Шалфеєв забиває після прострілу з флангу від Лихобабенка – 1:0. Кінцівка першого тайму запам’яталася жорсткою боротьбою: Разуваєв і Семотюк отримали по жовтій картці за сварку на полі, а прикарпатцю Андрію Вацебі розбили губу – довелося йти за межі поля, аби медики спинили кров.

Другий тайм мав той же сценарій, хоч і команди освіжили склади. “Прикарпаття” намагалось дійти до воріт “Металурга” бодай навісами, а запоріжці вибігали в ефектні контратаки навіть по троє на одного захисника. Одного разу автор голу, Шалфеєв, класно водив за собою перед штрафним майданчиком захисників гостей, але цього разу пробив по воротах невдало. Франківці багато поспішали, але, як і у матчі з “Агробізнесом”, бодай на ефективний фінальний штурм воріт суперника не спромоглись.

UA-Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга. 28 тур
«Металург» (Запоріжжя) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 1:0 (1:0)
Гол: 
Шалфеєв (29).

Металург: Котляров, Сухіна, Сарапій, Бєлоусов, Кравченко (Сухар, 53), Шалфєєв, Трояновський, Разуваєв (Крапивний, 46), Лихобабенко (Сачко, 83), Могильний (Шевчук 46), Черній (Сидоров, 46).
Прикарпаття: Новак, Борисевич, Бочкур, Француз, Сікач, Вацеба, Геник, Воробчак (Дитко, 62), Семотюк (Кузьмин, 46), Сондей, Барчук (Цюцюра, 74).
Попередження: Разуваєв (38), Кравченко (50), Лихобабенко (80) – Семотюк (38), Барчук (62), Борисевич (85), Вацеба (86).

3 серпня 2020 року. 18:00. Запоріжжя, стадіон “Славутич-Арена”. + 25 С.
Арбітр: О.Деревінський (Київ). Асистенти арбітра: М.Чос, Т.Клименко (обидва – Київ).
4-й арбітр: В.Висоцький (Запоріжжя). Спостерігач арбітражу: О.Кран (Харків)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!