Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок області, ¼ фіналу: «Покуття» у півфіналі, в інших парах інтрига зберігається



1 липня відбулись перші чвертьфінальні матчі Кубка області з футболу. Для команд, крім «Урагану», це перші пост карантинні поєдинки на обласному рівні. Як показали результати перших матчів, нижче лігові команди дали бій представникам Першої ліги чемпіонату області.

«Карпати-Енергетик» (Галич) – «Покуття» (Коломия) – -:+

Коломийське «Покуття» вже чикає наступного суперника на стадії півфіналу. У зв’язку із зняттям команди «Карпати-Енергетик» із змагань під егідою ІФАФ (в тому числі і Кубка області) матч «Карпати-Енергетик» – «Покуття» не відбувся.

Кубок області, ¼ фіналу: «Покуття» у півфіналі, в інших парах інтрига зберігається 2

Знаючи про відмову команди з Галича, коломияни провели чегрове тренування, підтримуючи форму футболістів.

«Карпати» (Брошнів-Осада) – «Сокільське» (Тюдів) – 2:3

В Брошневі місцеві «Карпати» приймали одного з лідерів Першості області – «Сокільське». Гості з Тюдова приголомшили господарів зі стартових хвилин матчу. Вже на 3-й хвилині Ігор Коржук вивів «Сокільське» вперед, а на початку другого тайму Коржук зробив хет-трик – 0:3. «Карпати» ніяк не могли відповісти результативними діями. Лише під завісу матчу, спочатку Романишин, а на доданій арбітром часі, Гладенький скоротили рахунок до мінімуму. 2:3 – питання півфіналіста від цієї пари відкрите.

«Ураган» (Черніїв) – «Нафтовик» (Долина) – 2:2

Також результат першого матчу зберігає інтригу в протистоянні лідера Першості області і діючого чемпіона області, між «Ураганом» з Черніїва і долинським «Нафтовиком». Поєдинок відбувся на франківському стадіоні «Гірка».

Для черніївців це друге протистояння на стадії ¼ фіналу, в Кубку ЧМРО за сумою двох матчів «Ураган» не без  проблем здолав старобогородчанські «Карпати». Зате в Кубку області черніївці  дали бій більш іменитому супернику – «Нафтовику» з Долини.

Кубок області, ¼ фіналу: «Покуття» у півфіналі, в інших парах інтрига зберігається 3

Саму розв’язку матчу команди залишили на кінцівку. На 75-й хвилині «Нафтовик» повів у рахунку зусиллями Михайла Басараба. Господарі не згнітилися, і зуміли не тільки відквитати пропущений м’яч, але й повели в рахунку. На 87-й і +2-й хвилині до матчу забиті м’ячі в активі Ігора Кушецького. Останнє «слово» в поєдинку було за гостями. Вже на 95-й хвилині, той же Михайло Басараб встановив статус-кво. 2:2 – путівку у півфінал команди розіграють в Долині.

«Бескид» (Надвірна) – «Гуцульщина-ДЮСШ» (Косів) – 4:2

Для обох команд Кубок області може стати непоганою компенсацією за невдалі результати в чемпіонаті, тому за путівку до півфіналу розгорнулась справжня боротьба.

Вже після першого тайму колектив з Надвірної створив гандикап у два голи (Романюк 38′, Куяте 45+2′ ). На початку другої половини зустрічі Ковальчук забий третій м’яч для «Бескиду». Надвірнянцям залишалося тільки дограти матч до фінального свистка, втримавши чудову перевагу перед матчем-відповіді. З цим твердженням не погодились гості з Косова, а особливо Володимир Рій, який двічі відзначився у воротах господарів – 3:2. Крапку в зустрічі, за хвилину до його завершення, поставив  Володимир Горинь. 4:2 – «Гуцульщині» до снаги відігратися на власному полі.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!