Калуський р-нКубок ЧМРОНовиниРайониЧемпіонат області

“Юність” дозаявила ще кількох новачків



Як повідомляли раніше, склад верхнянської «Юності» поповнили Павло Семенюк, Роман Москалик, Роман Гудак і Валерій Коверник. Однак на цих придбаннях команда з Калущини не зупинилась. До заявки на другу частину сезону також потрапили Ігор Подолюк (на фото), Роман Курташ і Тарас Онуфрак.

Ігор Подолюк (01.06.1989) – захисник. Останні кілька сезонів провів за «Покуття» (Коломия), приймав участь в чемпіонаті України серед аматорів і в Чемпіонаті області.

Роман Курташ (31.03.1989) – центральний півзахисник. Виступав за команди: ФК «Сваричів», «Карпати» (Брошнів-Осада), «Оскар» (Підгір’я), «Карпати» (Галич), «Нафтовик» (Долина). У 2016 та 2018 роках викликався до складу аматорської збірної Івано-Франківської області.

Тарас Онуфрак (06.03.1995) – півзахисники. Виступав за команди: «Оскар» (Підгір’я), «Карпати» (Брошнів-Осада).

Натомість, верхнянську команду залишили півзахисник Ігор Свирид і крайній півзахисник Ігор Костів.

Ігор Свирид – вихованець верхнянського футболу, був одним з тих гравців, які після відродження команди на початку 2018 року допомогли спочатку вийти у Першу районну лігу, а потім здобути і довгоочікуване чемпіонство Калущини. У сезоні 2019-2020: чемпіонат району: 9 матчів, 1 гол; кубок району: 2 матчі (1 в основі); кубок чемпіонів області: 5 матчів, 1 гол.

Ігор Костів – загалом у офіційних турнірах зіграв за «Юність» у 7 матчах, голів не забивав.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!