МіжсезонняНовиниТоп

ПРИКАРПАТТЯ – АГРОБІЗНЕС – 1:1. Товариський матч



В рамках підготовки до відновлення чемпіонату дві першолігові команди “Прикарпаття” та “Агробізнес” провели між собою товариський матч. Цікаво, що цей поєдинок “за закритими дверима” став першим на стадіоні “Рух” у цьому році. Тож футболісти отримали можливість оцінити якість газону, який під час карантину вдалося привести до хорошого рівня.

В дебюті спарингу Дербах небезпечно пробив зі штрафного, а в середині тайму господарям дуже пощастило, коли впродовж одного ігрового епізоду м’яч влучив у стійку і поперечину, а потім його накрив Піцан. Перед перервою вже голкіпер гостей виручив свою команду, зупинивши м’яча на лінії воріт після удару головою Дитка.

У другому таймі гольових моментів побільшало. І якщо “Агробізнес” не використав дві свої можливості, то на 59-й хвилині після флангового навісу від Кузьмина Роман Барчук у падінні переправив м’яча у сітку воріт – 1:0. Команда з Волочиська намагалася відігратися: на 64-й хвилині Вульчину на допомогу прийшла перекладина воріт, а згодом гості зі зручних позицій двічі не влучили у “рамку”.

Не скористалися своїми нагодами і підопічні Володимира Ковалюка, які не зуміли втримати мінімальну перевагу до фінального свистка. На 90-й хвилині після навісу з лівого флангу атаки Богдан Іванченко зрівняв цифри на табло – 1:1.

Контрольний матч

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 1:1 (0:0)

Голи: Барчук (59) – Іванченко (90).

“Прикарпаття”: Піцан (Вульчин, 46), Бойко (Бочкур, 46), Пастух, Француз (Радульський, 63), Лаврук (Хома, 78), Кузьмин, Дербах (Василів, 69), Геник (Борисевич, 46), Сікач (Павлюк, 46), Дитко, Барчук (Боднарук, 59).

ФК Прикарпаття

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!