МіжсезонняТоп

КАЛУШ – АГРОБІЗНЕС – 0:2. Контрольний матч



Сьогодні, 4 лютого, свій перший товариський матч у рамках підготовки до весняної частини чемпіонату ПФЛ провів футбольний клубу “Калуш”. Суперник підопічних Степана Матвіїва – учасник Першої ліги чемпіонату України – ФК “Агробізнес”.

Матч відбувся у с. Довге Стрийського району, що за 2 км від Моршина на футбольному полі із штучним покриттям “Довге Арена”.

Команди розпочали поєдинок без гостроти біля воріт обох команд. На полі спочатку йшла рівна гра, футболісти призвичаювались до погодних умов – йшов доволі сильний дощ, явно недоречний для тренерських потреб. Але приходилось миритися…

Згодом перевага перейшла до “Агробізнеса”. Близько 20-ї хвилини в результаті хорошої атаки команда заробила штрафний удар. З точки влучним ударом рахунок відкрив вінгер АБ Черненко – 0:1!

У другому таймі підопічні Олександра Чижевського контролювала гру і збільшили перевагу в рахунку, знову зі “стандарту”. Після кутового Арсен Слотюк виграв верхову боротьбу, а гравець на перегляді підправив його у ворота – 0:2!

Контрольний матч

ФК Калуш – Агробізнес (Волочиськ) – 0:2 (0:1)

4 лютого 2020. Довге (Стрийський р-н, Львівська область). Довге-Арена

Голи: Черненко (20), ГНП (66)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!