Перша лігаЧемпіонат України

«Фаворит Спорт» стане спонсором «Прикарпаття»



З нового року офіційним спонсором МФК “Прикарпаття” стане відома букмекерська компанія «Фаворит Спорт».

Про це сьогодні у ході зустрічі зі ЗМІ повідомив президент клубу Василь Ольшанецький, пише Фіртка.

За його словами, днями завершаться переговори з компанією, в результаті яких укладуть договір про співпрацю терміном на півтора року.

“У клубу майстрів Першої ліги є фінансові потреби, які не повністю може забезпечити бюджет. Відповідно, ми шукаємо спонсорів, – розповідає Василь Ольшанецький. – Тому в нас буде ще один надійний партнер – компанія «Фаворит Спорт». Вони зацікавлені у співпраці з нами, а ми – з ними”.

Щодо суми фінансування, то тут, за словами президента Прикарпаття, все залежатиме від місця, яке посідатиме команда у турнірній таблиці.

“Зараз вони зацікавлені нами, як брендом “Команда рідного краю”. Нас називають українським “Атлетіком Більбао”, – говорить Ольшанецький. – Вони фінансують багато клубів із Прем’єр-ліги, Першої та другої ліг.”.

У клубі впевнені, що співпраця з компанією «Фаворит Спорт» буде надійною та плідною і вона принесе обом партнерам бажані результати.

Також на стадії перемовин і контракт із всесвітньовідомою компанією “Карлсберг”, яка теж висловила бажання стати спонсором клубу з Івано-Франківська.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!