Друга лігаТопЧемпіонат України

ПОДІЛЛЯ – КАЛУШ – 1:0. Мінімальна поразка у Хмельницькому



Калуська команда, яка в минулому турі не брала участь, відправилась до Хмельницького, і провела зустріч з місцевим «Поділлям» в рамках 21-го туру Другої ліги ПФЛ.

Перший тайм вийшов не багатим на гольові моменти. Взагалі «важкий» стан поля вплинув на хід матчу, який пройшов на не великих швидкостях із великим браком в діях обох команд та великою кількістю порушень правил. Вже до перерви Матвіїв виконав дві вимушені заміни, через пошкодження матч не дограли Матушевський і Гудак.

Подоляни з перших хвилин взяли м’яч під свій контроль, але першу небезпеку створив «Калуш». На 4-й хвилині Савошко підхопив м’яч у штрафному господарів, прибрав під себе і пробив у дальній кут воріт, Нестеренко зумів дотягнутися до «круглого». Господарі провели свою атаку, флангом прорвався Каверін і прострілив у воротарську, до м’яча не дотягнувся Дорошенко, щоб замкнути передачу партнера, натомість Злотар накриває м’яча.

Під завершення першої половини активні дії Габріеля змусили понервувати підопічних Костишина. Спочатку заробив на собі небезпечний штрафний біля лінії карного майданчика, який змарнував Савошко пробивши у виставлену стінку. За мить на половині суперника виборов м’яч з ніг подолянина, віддав передачу на Лебедя, той виконав удар по воротах, який став проблемний для Нестеренка, невдало вибивши на кутовий.

Але «останнє слово» в першому таймі за «Поділля». Каверін на своєму фланзі увійшов з м’ячем у штрафну калушан, обіграв Завалюка і віддав передачу назад на Зуєвича, який лучив у дальній кут. Кіпер гостей потягнув м’яча, перевівши на кутовий. Каверін пішов виконувати стандарт, подав на середину лінії воротарського майданчика, де найспритнішим виявився Воловик, перевівши головою м’яч у сітку воріт – 1:0.

Другу половину активніше розпочали підопічні Матвіїва, рушивши на ворота господарів. В дебюті тайну «Калуш» створив серію навісних подач до воріт «Поділля»: кутові, штрафні і навіси адресата так і не знайшли. А ось Каверін ідеально виклав «круглого» на голову Дорошенку. Півзахисник подолян пробив вище воріт.

Кінцівка матчу вийшла нервовою із сутичками. На 84-й хвилині за грубу гру Худік отримав другу жовту карточку та вилучення з поля, а на 1-й компенсованій вилучено Габріеля та Ліповуза за сутичку на полі.

На останніх секундах матчу калушани мали чудовий монент зрівняти рахунок. До воріт «Поділля» побігли всі, навіть Злотар. Саме на калуського воротаря припав цей шанс. Савошко подав від кутового прапорця, на м’ячі перший стоячи вільним від опіки Злотар пробив головою у ствір воріт, але його «теска» чітка взяв м’яч у руки.

Отож, ФК «Калуш» зазнає 7-ї поразки в чемпіонаті поточного сезону і поступається четвертим місцем в турнірці саме хмельницькій команді.

Чемпіонат України, Друга ліга група А

«Поділля» (Хмельницький) – ФК «Калуш» – 1:0 (1:0)

16 листопада, 21 тур, м. Хмельницький, стадіон «Поділля» – 14:00.

Гол: Воловик (45+1)

«Поділля»: Нестеренко (в), Шпікула, Морговський, Худік, Воловик (к), Ліповуз, Панасенков (Муляр, 87), Зуєвич, Каверін, Калінін, Дорошенко (Опря, 63). Запасні: Федоренко (в), Гайдаш, Зощук, Буценко, Мандзюк, Майко. Головний тренер: Віталій Костишин.

ФК «Калуш»: Злотар (в), Сениця, Габріель, Лебедь (Танчин, 85), Заваляк, Савошко, Гудак (Богач, 35), Кохман, Матушевський (к) (Олевич, 24), Легкий (Горбаченко, 68), Денега (Гончар, 71). Запасні: Вайло (в), Скакун. Головний тренер: Степан Матвіїв.

Попередження: Худік (40), Ліповуз (52) – Легкий (9), Денега (61), Гончар (70), Кохман (76), Габріель (78).

Вилучення: Худік (84), Ліповуз (90+1) – Габріель (90+1)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!