Перша лігаЧемпіонат України

Микола Балакін – арбітр матчу «Прикарпаття» – «Волинь»



Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 18-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття” – “Волинь”, що відбудеться найближчої суботи, 16 листопада, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр ФІФА Микола Балакін з Київщини.

Відзначимо, що 30-річний рефері обслуговує матчі української Favbet Ліги (Прем’єр-ліги) з 2015-го року, а наприкінці 2016-го став арбітром ФІФА. У поточному сезоні Балакін вже відсудив п’ять поєдинків чемпіонату України та одну гру національного Кубку. Минулої неділі він вперше працював на “класичному дербі” у Харкові, де в рамках 14-го туру УПЛ донецький “Шахтар” переміг київське “Динамо” (1:0). У тому скандальному матчі арбітр вилучив капітана “гірників” Тайсона, який показав фанатам киян непристойний жест, а згодом призупинив гру на 8 хвилин.

На міжнародній арені український арбітр з Київщини обслуговував ігри кваліфікації Ліги Європи та Ліги чемпіонів УЄФА, працював на фінальному турнірі Євро-2019 (U-17) в Ірландії, а у вересні Микола Балакін відсудив поєдинок групового етапу кваліфікації до Чемпіонату Європи між збірними Франції та Андорри (3:0).

Зрозуміло, що раніше шляхи івано-франківського “Прикарпаття” з цим арбітром ФІФА ще не перетиналися. У 2016 році Балакін обслуговував два гостьові матчі за участі “Волині” – проти “Металіста” та “Олімпіка”, коли луцька команда виступала в Прем’єр-лізі.

Чемпіонат України. Перша ліга. 18 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Волинь» (Луцьк)

16 листопада 2019 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00

Арбітр – Микола Балакін (Київська обл.)
Асистенти арбітра – Денис Марченко, Руслан Єрмоленко (обидва – Чернігів)
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Микола Васюта (Рівне)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!