Друга лігаТопЧемпіонат України

КАЛУШ – НИВА В- 2:0. “Джокери” приносять перемогу



Після тритижневої паузи футбольний клуб “Калуш” знову зіграв за підтримки рідних трибун. У рамках 13-го туру Другої ліги “червоно-чорні” здолали вінницьку “Ниву”.

Попри підсумковий рахунок поєдинок видався напруженим та цікавим для калуських вболівальників гри мільйонів. Вже в дебюті гри два непогані шанси відзначитись втратили Горбаченко та Богач, з ударами яких впорався голкіпер. Далі в епіцентрі подій знову опинився Богач, та його потужний постріл з гострого кута заблокували захисники. “Калуш” володів територіальною перевагою на полі, а апогеєм першого тайму став удар Лебедя, що з кількох метрів не зумів влучити у порожні ворота. Тож у першому таймі суперники не забивали – нічия 0:0.

По перерві Василь Качур робить одну точкову, та як виявилось згодом, вирішальну заміну – замість Танчина у гру вступив Ременюк. І саме Ременюк став автором першого небезпечного моменту у другому таймі. Змістившись з лівого флангу атаки невідпорно пробив з-за меж карного, та голкіпер відвів загрозу від власних володінь. Далі “моторчик” атак “Калуша” у другому таймі класно навісив на вільного Легкого, та останній не зміг згрупуватись і пробив вище воріт.

А на 60-ій хвилині всюдисущий Ременюк був винагороджений за старання. Отримавши “круглого” в центрі поля наш півзахисник, немов на велосипеді промчав лівим флангом і більярдним пострілом вразив “шітку” воріт Гурідова. За десять хвилин “червоно-чорні” подвоїли перевагу у рахунку. Книш, що з’явився на полі по перерві, знайшов пасом Габріеля, який від центрального кола промчався до воріт гостей і, не зближуючись з голкіпером, вразив дальній кут воріт – 2:0. Відзначимо, що Габріелю вистачило всього десять хвилин перебування на полі, щоб відзначитись забитим м’ячем. У підсумку, 2:0 – “Калуш” у піднесеному настрої готується до матчу проти “Ужгорода”, що пройде вже у середу, 9-го жовтня.

ФК “Калуш” – “Нива” В – 2:0 (0:0)

5 жовтня. Друга ліга, група А, 13-й тур. Калуш, стадіон “Хімік”. 500 глядачів.

Голи: Ременюк (60), Габріель (80)

“Калуш”: Злотар, Сениця, Лаврук (Заваляк, 88), Лебедь (Книш, 59), Горбаченко (Габріель, 70), Савошко, Танчин (Ременюк, 46), Матушевський, Поручинський, Легкий, Богач (Денега, 65). Запасні: Попович, Гончар, Олевич, Драган, Скакун, Гудак. Головний тренер: Василь Качур.

“Нива”: Гурідов, Калітов, Попов, Дворенко, Когут (Червінський, 69), Т. Брижчук, Демченко (Браславський, 67), А. Брижчук, Громок, Загорулько, Долінський. Запасні: Мукомел, Подкуйко, Виздрик, Сич, Гукасян. Головний тренер: Нхага Колінс.

Попередження: Легкий, 11, Богач, 19, Сениця, 41, Лебедь, 43 – Попов, 34, Калітов, 37, Когут, 43, Долінський, 57.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!