Перша лігаТопЧемпіонат України

БАЛКАНИ – ПРИКАРПАТТЯ – 2:0. Невдалий візит на Одещину



В рамках 10-го туру Першої ліги ПФЛ Івано-франківське “Прикаркаття” зіграв матч з “Балканами” Зоря.

Перший тайм пройшов при досить рівній боротьбі, а тому не дивно, що глядачі не побачили забитих голів. Всього два удари в ствір на дві команди – далеко не кращий показник. Варто зазначити, що трохи гостріше діяли футболісти “Прикарпаття”, однак на забитий гол вони явно не награли.

Другий тайм вийшов більш багатим на події. Господарі стали діяти активно і відкрили рахунок на 66-й хвилині. Гол на рахунку новачка команди Дениса Антюха. Однак не можна не відзначити не найкращі дії воротаря гостей, який міг рятувати свою команду – 1:0

“Балкани” не стали закриватися на своїй половині, а продовжували грати дуже активно. Чудову нагоду змарнував Антюх, повинен був робити дубль Денис. Що не вдалося Антюху – підкорилося Руслану Паламарю. Прекрасний удар форварда з краю штрафного, тут вже голкіпер гостей нічого вдіяти не міг – 2:0.

“Прикарпаття” же не показало абсолютно нічого за весь другий тайм і заслужено програло. Завдяки вдалому результату, “Балкани” набирають 9 очок, проте як і раніше знаходяться в зоні вильоту.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!