Кубок ЧМРОТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО, 2 тур: Марківці, Збора і Ураган здобувають по другій перемозі



18-19 вересня відбулися матчі 2-го туру кубка чемпіонів міст та районів області.

18 вересня 2019

Група 1

Підгір’я – Лістер – 3:1
Крихівці – Марківці – 0:2

В Крихівцях, у важкому протистоянні ФК «Марківці» переграли господарів. За 15 хвилин до завершення поєдинку лік голам відкрив Олександр Запоточний, а за 2 хвилини до кінця матчу Денис Нагірний зробив рахунок 0:2.

В другому матчі групи ФК «Підгір‘я» на домашньому полі здобув першу перемогу в турнірі, обігравши «Лістер» з Лісної Тарновиці з рахунком 3:1.

Група 2

Сокіл – Хриплин – 2:0
Прибилів – Вербівці – 1:3

Також перші перемоги здобули команди «Сокіл» і ФК «Вербівці», які обіграли своїх суперників, ФК «Хриплин» і ФК «Прибилів» відповідно, з різницею у два м’ячі.

Група 3

Рожнів – Перспектив – 4:2

В дебютному матчі кубка ЧМРО ФК «Рожнів» з Косівщини, переграв рашківський «Перспектив» 4:2 і очолили групу 3.

19 вересня 2019

Група 4

Карпати – Підвербці – 6:0
Лучинці – Бистриця – 0:2

Старобогородчанські «Карпати» не помітили на полі своїх суперників – ФК «Підвербці», надвпевнена перемога господарів 6:0.

«Бистриця» повернулася з рогатинщини із трьома очками в багажі. Перемога команди з тисменицького району над господарями матчу ФК «Лучинці».

Група 5

Тяпче – Сваричів – 3:1
Збора – Легіон-1 – 2:0

Після невдалого вояжу на калущину ФК «Тяпче» реабілітувалося перед своїми вболівальниками. На три забитів м’ячі господарів суперник – ФК «Сваричів» відповів одним влучним пострілом.

ФК «Збора» здобула другу поспіль перемогу, забивши два сухі м’ячі у ворота представника чемпіонату Івано-Франківська – «Легіон-1».

Група 6

Пуків – Юність – 0:4
Мединя – Ураган – 0:1

Фаворит турніру – черніївський «Ураган» на виїзді переміг ФК «Мединя». Результат в матчі вирішив один забити м’яч.

Після прикрої стартової поразки у Кубку чемпіонів, верхнянська «Юність» впевнено переграла «Пуків» з Рогатинщини.

Вже зі стартових хвилин верхнянські футболісти взяли ініціативу у свої ноги, з кожною хвилиною все більше нагнітаючи обстановку. На 12-ій хвилині Роман Руснак відгукнувся на передачу з флангу та ударом головою відкрив рахунок у матчі. Опісля кращий бомбардир «Юності» Роман Мотуз оформив хет-трик ще до перерви: на 18-ій хвилині Ігор Долотко обікрав захисника господарів, проштовхнув «круглого» на Мотуза, а той вміло скористався подарунком; через 11 хвилин Долотко знову продовжив на граючого тренера Верхні, який перекинув воротаря «Пуківа»; 36-та хвилина – Віктор Данилюк пронісся флангом і навісив на лінію воротарської, де першим був Мотуз. Удар головою – 4:0. В кінці першої половини Руснак влучно пробив головою після навісу невтомного Данилюка, але арбітр вгледів у цьому епізоді офсайд.

У другому таймі тренер Верхні зробив шість замін, темп гри дещо спав. Проте це не завадило хлопцям з калущини довести гру до розгромної перемоги.

Турнірні таблиці можна переглянути за посиланням: Кубок чемпіонів міст та районів івано-франківської області 2019-2020.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!